Šokirao se: Mislio da je na internetu kupio vilu za samo 9.000 dolara, a zapravo je dobio samo mali travnjak

Aukcija

foto-ilustracija: Google Street View

Zamke internet kupovine sve su češće, a brojni ljudi susreli su se i sa raznim prevarama – od toga da kupljen proizvod ni ne liči na onaj koji ste mislili da kupite, da vam ne odgovara, ali ga ne možete vratiti, pa do toga da vam nikada nije ni došao…

Sad pokušajte taj očaj pomnožiti sa hiljadu i verovatno ćete se osećati kao Kervil Holnes sa Floride koji je mislio da se dobro nagodio na aukciji i kupio predivnu, veliku vilu.

Reč je o nekretninama koje se prodaju na aukciji nakon što su oduzete vlasnicima koji nisu plaćali porez, prenosi Mirror.

Tako je Kervil za vilu vrednu 177 hiljada dolara platio 9.000 dolara. Ili je barem mislio da ju je kupio. Kervil je zapravo, na svoju nesreću, za 9.000 dolara kupio liniju travnjaka široku 30 centimetara i dugu 30 metara, a koja vredi samo 50 dolara.

Uprkos tome što kaže da su ga prevarili, vlasti kažu da je sve bilo po zakonu i da ne mogu da mu vrate novac, prenosi 24sata.hr.

– To je bila obmana. Nigde nije bilo naznačeno da se radi o liniji koja prolazi između dve vile iako su imali alate kojim su to mogli da pokažu – rekao je Kervil.

Nakon njegove greške, vlasti su izdale upozorenje za sve koji učestvuju u internet aukcijama da paze što kupuju. Ponudu za travnjak dalo je još troje ljudi.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Šokirao se: Mislio da je na internetu kupio vilu za samo 9.000 dolara, a zapravo je dobio samo mali travnjak"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.