Stiže pravi astro-zemljotres: Posledice će se osećati narednih sedam godina

Izgled

foto: pixabay.com

U martu nas očekuju uzbuđenja, a događanja se mogu ispoljiti u vidu finansija, ekonomskim reformama, geološkim resursima i prevelikoj želji za materijalnoj stabilnosti.

Za vreme tranzita Urana mnogi ljudi mogu u narednih 7 godina da iskažu svoje tendencije ka umetnosti i pokazivanju talenta ka muzici. U prvi plan će iskočiti i kreativna sposobnost i magnetsko privlačenje ljudi, piše astrolog Željka Knežević.

Uran je poslednji put bio u Biku od 1934. do 1942. godine, te možemo pronaći šta se za vreme tranzita tada dešavalo. Naime, bio je u Biku i prošle godine, ali 6. marta definitivno napušta Ovna i u narednih 84 godine više se neće vraćati.

Mars će tranzitirati kroz Bika koji će praviti pozitivan aspekt sa Neptunom, Suncem i Saturnom što će imati dobar uticaj na vodene i zemljane znake.

Merkur će ceo mesec tranzitirati kroz Ribe i biće retrogradan od 5. do 28. marta. Zato je veoma bitno da obratite pažnju na merkurovske osobine.

Loš aspekt Merkura sa Jupiterom iz Riba, a kasnije i Suncem što će kod pojedinih osoba izbaciti nadmenost u prvi plan, te će moći da rade šta god žele.

Mnogi će imati neograničeni optimizam, uživati u hrani, piću, seksu, pokazati sklonost hazarderstvu. Osim toga, mnogi će uspeti da prevedu druge ljude žedne preko vode.

Već na početku meseca Venera će preći iz sumornog Jarca u vazdušastu Vodoliju, pa će će se ljubav osećati u vazduh. S obzirom na to da će biti negativno aspektovana sa Uranom iz Bika i posle sa Marsom iz Bika može doći do teških trenutaka u ljubavi, prevara, avantura i raskida.

Krajem meseca postoji tendencija da mnogi uplove u tajnu ljubavnu vezu ili ostanu same.

(Skandalozno.rs, Izvor: stil.kurir.rs/Željka Knežević)

Budite prvi sa komentarom na članku "Stiže pravi astro-zemljotres: Posledice će se osećati narednih sedam godina"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.