Stižu lepe vesti: Jupiter od večeras kreće direktnim hodom kroz znak Škorpije

Advertisement

Ilustracija

Jupiter – foto: pixabay.com

Mnogima od nas će laknuti kada večeras Jupiter krene direktnim hodom kroz znak Škorpije, jer nas njegov retrogradni hod od 8. marta navodi da stalno preispitujemo odluke iznova i iznova pre nego rešimo da krenemo napred.

Sve do aprila 2019. godine ova planeta neće imati retrogradni hod, što je sjajno! Jupiter ima uticaja na rast, razvoj, zadovoljstvo i uspeh, pa se njegov retrogradni hod negativno odražava na sve ove aspekte. Tokom ovog perioda mnogi od nas su preispitivali svoje veze i odnos sa partnerom.

Advertisement

Jedna stvar koju svako od nas treba da zapamti, posebno oni koji su singl, jeste da nisu sve veze jednake. Mnogi od nas ulaze u veze iz različitih razloga. Bez obzira na razlog, ulazak u vezu može da promeni u mnogome naš život.

Jupiter zna da mi žudimo za dubokim emotivnim vezama, a Škorpija, znak srodne duše, zajedno sa njim stvara jednu veličanstvenu energiju. Ali, pre nego krenemo napred moramo da zacelimo i da osmotrimo izbore koje smo napravili do sada. Nije svejedno da li ulazimo u vezu tek onako kako ne bismo bili sami ili stupamo u vezu za koju priželjkujemo da nam bude poslednja.

Ulazak u vezu nije nimalo lak jer on podrazumeva da se posvetite, komunicirate, delite, opraštate i volite. Ne zato što je biti u vezi teško već zato što nam veza može mnogo toga doneti, ali samo ako mnogo i uložimo. Tokom retrogradne faze Jupitera bili smo stalno na testu. Možda se neko od bivših partnera vratio u naš život, ili smo upoznali nekog novog ko je učinio naš život zanimljivijim.

Advertisement

Od večeras ćemo biti u stanju da jasnije sagledamo ko smo mi sada, šta želimo od ljubavi i života i da budemo spremni da krenemo napred.

Shvatićemo da nismo osoba za koju smo do skoro mislili da jesmo, jer biti spreman za ljubav za sva vremena nije samo stanje uma već i stanje bića.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/ yourtango.com)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Stižu lepe vesti: Jupiter od večeras kreće direktnim hodom kroz znak Škorpije"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.