Stravično: Dete sekunde delile od smrti, spasla ga neverovatna reakcija majke – VIDEO

Sreća

Refleks – foto: Printscreen/ Twitter

Majka je izašla iz lifta s detetom od oko dve godine, javila se na mobilni telefon i u sledećem trenutku desila se jeziva scena koja kruži društvenim mrežama, a ljudi je u neverici dele, prenose beogradski mediji.

Svako ko je imao posla s decom zna da je dovoljan samo sekund nepažnje da se detetu nešto opasno desi, ali kada postanete roditelj, pored toga što ste ispunjeni ljubavlju i srećom, preplavljeni ste i brigom i postepeno razvijete nadljudske moći i reflekse. Baš te moći majki i očeva spasle su mnoge dečje živote.

Majka sa snimka shvatila je da ima super reflekse na prilično jeziv način.

Naime, kako se vidi na snimku, majka je bila na telefonu, a dete je hodalo kraj nje. Izašli su iz lifta u, po svemu sudeći, poslovnoj zgradi, i sve bi bilo u redu da dete nije došlo do stepeništa, a ono nije bilo obezbeđeno.

Dovoljan je bio samo sekund da dođe do scene koja ledi krv u žilama. Dete je proletelo u rupu, ali mama je u sekundi videla šta se dešava i dotrčala do ivice zgrade, a pomogli su joj i prolaznici pa se, na svu sreću, sve završilo bez posledica po dete.

Dete je verovatno pomislilo da je tu stakleni paravan. S punim pravom se sada tviteraši pitaju kako je uopšte moguće da neko na tom mestu nije postavio nikakvu zaštitu. Iako je mnogo više onih koji postavljaju ovo razumno pitanje, ima na Tviteru i onih koji raspravljaju o tome da li je majka superheroj sa brzim refleksima ili je kriva zato što je držala telefon u ruci.

– A nije sve do telefona, to su zvrkovi mali, čim okreneš glavu nešto naprave, svaka joj čast na refleksima – glasi jedan komentar.

Važnije od svega, međutim, jeste da nije bilo nikakvih ozbiljnih posledica po dete i da vlasnici zgrade odmah obezbede ovo jezivo stepenište da se nikome više ništa slično ne desi.

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Stravično: Dete sekunde delile od smrti, spasla ga neverovatna reakcija majke – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.