Stručnjaci za plastičnu hirurgiju tvrde: Putin je imao dosta zahvata na svom licu

Intervju

Vladimir Putin – foto: AP

Ruski predsednik Vladimir Putin je ove godine započeo svoj četvrti predsednički mandat, a svetski mediji ne prestaju da pišu i tome kako je ruski lider sredio svoj fizički izgled zahvaljujući plastičnim operacijama. Često se piše da je sređivao kapke, čelo i obraze.

Dobro je poznato da Putin vodi računa o svom fizičkom izgledu, pošto sa 65 godina izgleda i više nego odlično. Međutim, stručnjak za plastičnu hirurgiju iz Londona, smatra da je ruski lider imao određene zahvate koji su ga koštali i oko 9.000 evra, piše Dejli Star.

U tekstu se ističe da taj novac Putinu nije nikakav trošak, pošto navodno važi za najbogatijeg čoveka na svetu.

Ejmi Skot iz iste firme kaže da je Putin definitivno prošao kroz veoma suptilnu proceduru u plastičnoj hirurgiji kako bi izgledao mlađe.

Glasine o ovom slučaju kruže već duže vreme, a ono što svi ističu kao svoje argumente ovoj tvrdnji jeste činjenica da je Putin drastično promenio izgled od kada je ušao u politiku tokom devedestih godina.

Njegovo lice se popunilo, oči mu izgledaju suženo, i čini se da ima manje bora. Prema pisanju Dejli Stara, čini se da Putin radi sve kako bi što duže ostao na poziciji jednog od najmoćnijih ljudi na svetu.

Ejmi Skot veruje da je Putin koristio botoks, da je stavljao filere u obraze i da je sređivao kapke hirurškim putem.

Putin će na vlasti ostati do 2022. godine, a da li će odlučiti da se kandiduje za peti mandat ostaje da vidimo.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Stručnjaci za plastičnu hirurgiju tvrde: Putin je imao dosta zahvata na svom licu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.