“Sudar” dve planete: Redak kosmički događaj koji donosi velike promene

Ilustracija

Mars – foto: pixabay.com

Danas će planete Mars i Uran udružiti svoje snage u znaku Ovna. Planeta Mars u astrologiji označava fizičko/instinktivnu narav i simbolizuje našu sposobnost da se dokažemo i da nametnemo svoju volju, dok Uran predstavlja prasak, iznenadne događaje i višu silu.

Sudar ovih planeta događa se vrlo retko, a donosi nešto neočekivano na šta ne možemo da utičemo.

Susret Marsa i Urana u nama će podstaći želju da podvučemo crtu na dosadašnje odnose i delovanja i da se oslobodimo svih situacija koje su nam izazivale stres i koje su nas ograničavale. Takođe nas podstiče na slobodnu volju, ali i na bunt.

Kako se spoj planeta događa u znaku vatrenog Ovna, koji je po prirodi impulsivan, agresivan i nestrpljiv, može doći do konfliktnih i rizičnih situacija. Treba oprezno pristupati svim odnosima i promenama koje želimo da napravimo. U suprotnom bi moglo doći do sukoba.

U ovoj nedelji mir će nam biti preko potreban, što će biti teško izvodljivo s obzirom na ovakvo planetarno delovanje. Ipak, ovu retku situaciju možemo da preokrenemo i u svoju korist. Ovih dana ćemo biti ohrabreni da donesemo odluke na koje se već duže vreme nismo usudili. To može biti pokretanje novog projekta, reorganizacija, prekid loših odnosa…

Može se dogoditi ono što je trebalo već davno pre. Važno je samo dobro promisliti o svim odluka i ne nagliti s njima. Ništa ne treba preduzimati u ljutnji i besu, već smireno i promišljeno.

Preporučuje se oprez prilikom korišćenja različitih aparata, alata, struje i vatre, a nikako se ne preporučuje odlazak na mesta i putovanja koja su potencijalno opasna. Takođe, biće povećan rizik od nesreća pa posebno trebamo biti oprezni i u saobraćaju.

(Skandalozno.rs, Izvor: miss7.24sata.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "“Sudar” dve planete: Redak kosmički događaj koji donosi velike promene"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.