Svaki znak zodijaka ima svoj suprotni par

HOROSKOP

foto: pixabay.com

Svaki znak zodijaka ima svoj suprotni par, a ljudi rođeni u oprečnim horoskopskim znakovima obično imaju najbolje veze. Otkrijte koji je znak suprotan vašem i zašto biste bili odličan par.

Ovan i Vaga

Ovnovi su samotnjaci, a Vage najviše uživaju u društvu, pa se savršeno upotpunjuju po tom pitanju. Vage uključuju Ovnove u društvo, a Ovnovi uče Vage kako da se posvete sebi. Takođe, Ovnovi su impulsivni, a Vage izbegavaju konflikt po svaku cenu, pa ih mogu naučiti i kako da se smire.

Bik i Škorpija

Iako su oba znaka fokusirana na novac, Bikovi su mnogo oprezniji s njim, dok Škorpije uživaju u trošenju. Stoga Bik može Škorpiju naučiti umerenošću i samokontroli, dok će Škorpija pomoći Biku da malo otpusti kočnice i uživa u životu.

Blizanac i Strelac

Ovim suprotnim znakovima zajednička karakteristika je radoznalost, ali dok se Blizanci fokusiraju na detalje, Strelci gledaju širu sliku. Zato su zajedno nezaustavljivi. A iako su Bred i Anđelina raskinuli (ona je Blizanac, a on Strelac), njihova veza, koja je osim njih dvoje, zabavljala i sve druge, savršen je primer toga kako zajedno funkcionišu ova dva znaka.

Rak i Jarac

Vredni Rakovi i brižni Jarčevi najbolje utelovljuju jin-jang vibraciju. Jarčevi su logični i snalažljivi, a Rakovi intuitivni, zbog čega oboje uspevaju da ostvare savršen balans između karijere i porodice, pa je njihova veza harmonična. Sjajan primer takve veze su Kejt Midlton koja je Jarac i princ Vilijam koji je rođen u znaku Raka.

Lav i Vodolija

Iako su oba znaka poznati “party manijaci”, Lavovima je stalo i do njihovog društvenog statusa, dok je Vodolijama jedino važna zabava. Jedno drugom su potrebni kako bi međusobno proširili vidike, a u njihovoj vezi su zabava i dobar provod zagarantovani.

Devica i Ribe

Device su obično izrazito racionalne i stoje čvrsto na zemlji, dok Ribe krasi duhovnost i znatiželja za mističnim i neshvaćenim. Iako oboje imaju iste ciljeve, a to je učiniti svet boljim mestom, jedno drugom pomažu otkriti drugačije poglede na život, od čega oboje imaju koristi, a to ih i dublje povezuje.

(Skandalozno.rs, Izvor: index.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Svaki znak zodijaka ima svoj suprotni par"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.