Tajni izveštaj otkriva koliko se srušenih NLO-a i mrtvih VANZEMALJACA nalazi u rukama SAD! – VIDEO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

SAD u tajnosti čuvaju ostatke sedam razbijenih NLO-a i 27 mrtvih vanzemaljaca koji su bili ukrcani na njima, navodi se u senzacionalnom procurelom izveštaju iz Odbrambene obaveštajne agencije (DIA).

Ove senzacionalne tvrdnje su teoretičare zavere, koji veruju da bi ovaj dokument mogao biti originalan, poslale u stanje velikog šoka.

Britanski mediji su otkrili kako se pojavio dokumet sa 47 strana, uključujući i izveštaj u kom se tvrdi da se NLO nesreća u Rozvelu 1947. godine zapravo dogodila i da je to zataškano.

[adsenseyu5]

Šestostrani odeljak o Rozvelu kaže da je američka vojska uzela fragmente uništenog letećeg tanjira izvan Rozvela, kao i četiri vanzemaljca u stanju raspadanja.

Kompletan izveštaj navodi da je pronađeno još šest NLO-a i još 23 tela. Ovaj dokument, koji je već označen od strane nekih analitičara kao složena prevara, takođe uključuje četvorostrani izveštaj o tajnoj grupi koju je uspostavila DIA zbog Rozvel incidenta.

[adsenseyu1]

Za operaciju Majestic 12 je rečeno da je “više nego tajna” obaveštajna grupa koja je uspostavljena da istraži “vanzemaljske posete Zemlji” po nalogu predsednika Harija Trumana u septembru 1947. godine. Za četvorostrani izveštaj, za koji se kaže da je napravljen 8. januara 1989. godine, tvrdi se da je preliminarni brifing o Majestic 12.

U njemu se navodi: “Napredna bića ne-ljudske prirode se stalno otkrivaju uz njihove leteće disk letelice u kontrolisanom vazudšnom prostoru SAD-a od 7. jula 1947. godine.” “Ostaci sedam letećih letelica i tela 27 ne-ljudskih bića je pronađeno do datuma ovog brifinga, i trenutno ih proučavaju Majestic-12 naučnici.”

“Tri od ovih pronađenih letelica su gotovo netaknute a jedna takva mašina je zadržala neke od svojih moći od pronalaska 1948. godine.” “Od 1957. godine nije bilo dodatnih vanzemaljskih letelica dostupnih za proučavanje.”

Laboratorijski testovi produbili misteriju: Da li je na dnu Baltičkog mora NLO?! – VIDEO

“Procena je da su ova bića prilagodila ili usavršila ove mašine za uslove našeg sveta kako bi izbegli neke dalje takve razotkrivajuće padove.” U dokumentu se kaže da šest visokih vojnih zvaničnika i šest naučnika iz privatnog sektora, svi neimenovani, čine grupu, koja je radila na lokacijama širom zemlje, uključujući Ames istraživački centar NASA-e u Kaliforniji.

Kaže se da je ovaj dokument dat Heder Vejd, voditeljki američke noćne onlajn radio emisije Midnight in the Desert, od strane poznatog izvora koji nije imenovan.

Iskusan NLO stručnjak i nuklearni fizičar Stenton Fridman istražuje autentičnost ovoga. Paradigm Research Group (PRG), koja pokušava da izvrši pritisak na Belu kuću da obelodani dokumenta o NLO-ima, veruje da bi ovaj izveštaj mogao biti originalan, ali prihvataju mogućnost da bi mogao biti i lažan.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/expres.co.uk)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Tajni izveštaj otkriva koliko se srušenih NLO-a i mrtvih VANZEMALJACA nalazi u rukama SAD! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.