Teorija zavere: Internetom kruže fotografije Vladimira Putina snimljene pre 100 godina?!

Ilustracija

Na društvenim mrežema pojavile su se slike iz 1920. i 1941. godine na kojima su osobe koje, mora se priznati, liče na aktuelnog ruskog predsednika.

Teoretičari zavere i pobornici teze da je Putin svemoćan, svevideći i besmrtan, pokrenuli su, naravno, odmah priču da je njihov Vladimir mitsko biće, poput Konora Meklauda iz filma Gorštak, te da ovu planetu naseljava i uveseljava stotinama, ako ne i hiljadama godina.

Naravno, ovu priču treba uzeti sa debelom rezervom, pošto pre 100 godina nisu postojali botoks i plastične operacije, koje ruski predsednik u poslednje vreme koristi kako bi očuvao privid mladosti.

[adsenseyu1]

Doduše, da ne grešimo dušu, ovo je trend među gotovo svim svetskim političarima, na čelu sa neprevaziđenim Silvijom Berluskonijem.

Pogledajte fotografije i uporedite:

Teorija zavere

(telegraf.rs)

[adsenseyu1]

1 komentar na "Teorija zavere: Internetom kruže fotografije Vladimira Putina snimljene pre 100 godina?!"

  1. Sta je tu cudno,Redovno pisem komentare u kojima stoji da je Putin Boziji Izaslanik,naravno da je star preko par hiljada godina ,ne kao sto vi pisete 100 god,Gospod Bog salje Arhangele na zemlji neprekidno ,Ali ljudi od svoje Halapljivosti i Zlobe to ne primecuju,Slepi su Dusom,ocima,.i usima,Amin

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.