Teorija zavere: Stiven Hoking je mrtav, zamenio ga je dvojnik – VIDEO

Intervju

Stiven Hoking – foto: AP/Cedars-Sinai, Eric Reed

Teoretičari zavera još jednom su pokazali da su prilično maštoviti tvrdnjom da je život poznatog fizičara Stivena Hokinga u poslednjih 30 godina velika prevara.

Teorija je počela da se širi društvenim mrežama nedugo nakon što je portal IFL Science objavio članak o Hokingu povodom njegovog 76. rođendana.

Pristalice ove teorije smatraju da je poznati teorijski fizičar umro ranih osamdesetih i da je zamenjen dvojnikom.

Autor ove teorije Majls Matis kaže da je do tog zaključka došao detaljnom analizom lica i zuba Stivena Hokinga na njegovim starim i novim fotografijama.

Matis navodi da “novi” Hoking ni izbliza ne liči na “starog”.

“To nije ništa čudno ako se uzme u obzir da Hoking boluje od amiotrofične lateralne skleroze, od koje se u proseku umire za četiri godine. Nemoguće je živeti 52 godine sa tom bolešću”, objašnjava Matis.

“To je kao kada biste rekli da neko može da pretrči 100 metara za 9,8 sekundi, a da Usein Bolt dođe i pretrči istu razdaljinu za 4,5 sekundi. Statistički, to nije moguće”, dodao je.

Matis je ipak priznao da nema nikakav dokaz za svoju tvrdnju, ali navodi da je došao do novih dokaza koji upućuju na to da je i Hokingov dvojnik mrtav, i da je ono što danas vidimo samo hologram.

Poznati teoretičar zavere smatra da Hokingov glas koristi NASA, koja šalje poruke umesto fizičara, prenosi Independent.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net, Independent)

Budite prvi sa komentarom na članku "Teorija zavere: Stiven Hoking je mrtav, zamenio ga je dvojnik – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.