Topli dani donose sreću: OVAJ horoskopski znak čeka potpuno BLAGOSTANJE na proleće

Stiže proleće...

foto-ilustracija: pixabay.com

Prvi topli dani probude u nama ljubavnu energiju, a jedan znak obasuti će posebnim šarmom.

Kad god se zanesemo ljubavnim čarolijama astrologije, prvo nas zanima gde je Venera, vladarica lepote i romantike, piše Lovesensa.

Znak u kojem ona boravi dobija snažnu planetarnu podršku u ostvarenju ljubavnih želja, a koji će to znak biti tokom proleća 2017. godine?

[adsenseyu5]

Sve do 25. februara kroz znak Ovna prolazio je Eros koji je začinio ovaj period naročitim romantičnim prahom – strast je pojačana do maksimuma.

Uz to, snažnu astrološku podršku ovom znaku daje i Venera, koja je u Ovnu od 3. februara do 2. aprila, a zatim od 28. aprila do 6. juna.

Nije ni čudo što se Ovan oseća kao da je na vrhu sveta. Sve se okreće oko njega, pa i sam silno vodi računa o svom izgledu i načinu ponašanja. Ipak, dragi Ovnovi, opustite se jer vam zaista neće biti potrebno puno da privučete pažnju. Naravno, iskoristite ovaj tranzit do maksimuma kako biste pojačali svoje samopouzdanje, ako je u nekoj oblasti popustilo.

Što se tiče šarma, tu više ništa ne treba pojačavati. Svi vas smatraju izuzetno prijatnim društvom, nikom neće promaći vaša ljupkost i atraktivnost. Sve romantične snage planeta rade u vašu korist, pa tako i Mars pojačava strasti bar do 9. marta.

Niko vam neće odoleti,  a ta sigurnost u osvajanju činiće vas još privlačnijim.

[adsenseyu1]

Ove prognoze odnose se ne samo na osobe rođene u znaku Ovna već i one s podznakom u Ovnu. Ako imate Veneru u Ovnu u natalnom horoskopu, vas inače krasi posebna aura nevinog šarma, pa vam svi toleriraju nestrpljenje i detinjasto ponašanje. Uzbuđuje vas veza koja je puna energije i aktivnosti, uhodano, rutinsko partnerstvo nije za vas.

Svi će biti pomalo nestrpljivi dok je Venera u Ovnu. Ovo je vreme kad se ne osvrćemo unazad, već se radujemo svakom novom danu.

Vreme je za ljubav, romantična osvajanja, direktan pristup, zavođenje, spontanost, oduševljenje koje otvara srca!

(Skandalozno.rs, Izvor: lovesensa.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Topli dani donose sreću: OVAJ horoskopski znak čeka potpuno BLAGOSTANJE na proleće"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.