Totalni haos: Nova Nokija 3310 sa Putinovim likom napravljena je od ZLATA (VIDEO)

Ilustracija

foto: eBay

– Povratak legendarne Nokije nije prošao neopaženo kod naših dizajnera, koji su odmah želeli da naprave specijalnu verziju – poručuju iz kompanije Caviar

Ruska kompanija Caviar napravila je specijalnu varijantu nove Nokije 3310 sa pozadinom na kojoj je ugraviran lik Vladimira Putina koji je napravljen od zlata.

 [adsenseyu5]

Caviarova verzija Nokije 3310 je crne boje sa zlatnim detaljima i koštaće 1.600 evra, dok običan model košta svega 49 evra.

Telefon je napravljen od titanijuma i zlata, što mu daje “luksuz, stil i predsednika Putina koji je najpopularniji čovek u Rusiji”, ističu iz kompanije Caviar.

Inače, kompanije Caviar poznata je po luksuznim varijantama popularnih telefona, piše “Telegraph”.

– Povratak legendarne Nokije nije prošao neopaženo kod naših dizajnera, koji su odmah želeli da naprave specijalnu verziju – dodaju iz Caviara.

  [adsenseyu1]

Podsetimo, nova Nokia 3310 ima ekran u boji, po dizajnu veoma podseća na svog prethodnika, a tu je takođe i kamera od dva megapiksela. Telefon nije smartfon i pruža opcije kao i originalni model 3310 – telefoniranje, slanje poruka i imaće snažnu bateriju koja će trajati danima.

Ono što je svakako za pohvalu jeste baterija koja može da izdrži 22 sata razgovora i impresivnih mesec dana u “standby” režimu.

Pogledajte video:

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Totalni haos: Nova Nokija 3310 sa Putinovim likom napravljena je od ZLATA (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.