Tri znaka dominiraju među kriminalcima, pa budite oprezni ako su vam u blizini

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

FBI je objavio svoju analizu zločinaca prema znakovima horoskopa. Naime, analizirali su svoju arhivu, uporedili su datume rođenja i kriminalna dela koja je neko počinio. Došli su do zaključka da su serijske ubice rođene u određenom periodu godine.

Tri znaka dominiraju među kriminalcima, pa budite oprezni ako su vam u blizini:

1. RAK – Verovali ili ne, ovaj emotivni i povučeni znak ubedljivo vodi na listi po broju uhapšenih prestupnika, a najčešće se radi o ljudima koji su počinili vrlo teške zločine u trenucima duševne rastrojenosti – od otmica do ubistava iz osvete ili strasti.

2. ŠKORPIJA – Iako su tek deveti po broju uhapšenih, zauzeli su visoko drugo mesto zbog težine zločina koje obično izvršavaju: psihopatska ili serijska ubistva, a ubedljivo vode po broju plaćenih ubica među znakovima horoskopa.

3. STRELAC – Treći najbrojniji zločinci, ali njihova priča je drugačija od prva dva znaka: radi se o veštim lopovima i prevarantima koji izuzetno retko povređuju svoje žrtve.

Najbezazleniji znak su svakako Blizanci. Prema sigurnosnoj agenciji čini se da su oni najmanje opasni. Na njihovim rukama je bilo najmanje krvi. Oni jednostavno nikoga ne doživljavaju toliko ozbiljno da bi ga ubili ili povredili.

(Skandalozno.rs, Izvor: 100posto.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tri znaka dominiraju među kriminalcima, pa budite oprezni ako su vam u blizini"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.