TRIK KOJI DONOSI BOGATSTVO: Stavite 100 dinara u novčanik i prizovite novac ovom JEDNOSTAVNOM tehnikom

VIP ili ne?

foto: pixabay

Jednostavan recept donosi vam rešenje za tanak novčanik i finansijske probleme. Stavite novčanicu od 100 dinara u novčanik i stalno je nosite sa sobom…

Mnogi ljudi usredsređeni su samo na nedostatak novca, ali ne i na trenutak kada ga imaju, na njegovo prisustvo. A bitno je znati da se svaka želja u životu sastoji od dve komponente: od onoga što želimo i od toga što nam to što želimo nedostaje.

Zato prvo uzmite novčanicu od 100 dinara i stavite je u svoj novčanik ili torbicu. Stalno je nosite sa sobom i, kad god držite u ruci novčanik ili torbicu, setite se da se tu nalazi novčanica pomenutog iznosa.

Osećajte zadovoljstvo što je tu i često se prisetite dodatnog osećaja sigurnosti koji vam ona daje.Tokom dana obratite pažnju na stvari koje biste ovom novčanicom mogli kupiti.

Držanjem novčanice u novčaniku ili džepu – a da je odmah ne potrošite – dobijate vibracionu korist svaki put kad na nju samo pomislite. Drugim rečima, kad biste se prisetili svoje novčanice i potrošili je na prvu stvar koju primetite, primili biste korist stvarnog osećanja svoje finansijske dobrobiti samo jednom.

Pogledajte kako je VODITELJKA Jovana JOKSIMOVIĆ izgledala na razgovoru za posao pre 17 godina!

Ali ako mentalno ovu novčanicu od 100 dinara potrošite dva puta u istom danu, imaćete osećaj koristi kao da ste potrošili 500 ili 1.000 dinara. Vremenom će početi da vam se čini kao da vam se otvorila brana kroz koju se sliva obilje, a vi ćete se pitati gde se sve to obilje tako dugo skrivalo.

Ovo je jednostavan, snažan proces koji će promeniti vašu finansijsku tačku privlačenja. Kako će vam se finansijska situacija poboljšavati, vaša ušteđevina od 100 dinara može narasti na 500 dinara, zatim na 1.000 dinara, pa na 5.000 dinara i tako na sve veću i veću sumu.

Probajte, lako je, ne samo da nećete ništa izgubiti, već ćete konačno obratiti pažnju i na ono što imate i bićete zadovoljniji.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "TRIK KOJI DONOSI BOGATSTVO: Stavite 100 dinara u novčanik i prizovite novac ovom JEDNOSTAVNOM tehnikom"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.