TURBULENTNA VEZA DVOJE GLUMACA: Na kraju je pobedila PRAVA LJUBAV

glumac

Foto: Instagram/Vuk Kostić

Vezu su počeli pre šest godina, a onda su 2015. raskinuli. Neočekivano. Desilo se zatim snimanje serije koje ih je ponovo spojilo. Nova vest o njihovom odnosu glasi: sprema se svadba za narednu godinu.

Turblentna je veza Jelisavete Orašanin i Vuka Kostića, ali i veoma zanimljiva.

Vezu su mladi glumci počeli 2010. godine i tada je naša javna scena dobila novi par, koji se brzo izdvojio kao jedan od najatraktivnijih.

Vuk je pre veze sa Jelisavetom imao ozbiljnu vezu sa devojkom Anom, koju je 2010. posle godinu dan zabavljanja verio. A onda je harizmatičnog glumca osvojila Jelisaveta.

[adsenseyu5]

Upoznali su se u pozorištu preko zajedničkih prijatelja, u to vreme onaje bila na studijama glume. Povezala su ih slična interesovanja. Veoma retko su pričali o svojoj vezi, ali su njihova zajednička pojavljivanja govorila jedno: “Baš su zaljubljeni”.

I pre šest godina su ih pratile glasine o venčanju, a onda su leta prošle godine doneli odluku da se raziđu. Razloge, očekivano, nisu otkrivali. Jelisavetu su kasnije “spajali” sa Milošem Bikovićem, a ubrzo se ispostavilo da je reč samo o prijateljskom druženju.

Vest je o raskidu je još bila sveža kada se u aprilu ove godine šuškalo da su se Jelisaveta i Vuk pomirili. A čim se saznalo da će njih dvoje igrati u seriji “Ubice mog oca“, mnogi su u tome videli nešto više od profesionalne saradnje. U julu je počelo snimanje serije, a prošlog meseca glumica je ispratila premijeru filma  “Igra u tami” u kojem Vuk ima zapaženu ulogu.

[adsenseyu1]

Ako se zaista desi svadba, Jelisaveta i Vuk, koji se nisu oglašavali povodom pisanja o navodnom venčanju, pokazaće svima da pravu ljubav mogu da prate i turbulencije.

Ali i da prava ljubav može lako da ih pobedi.

(Skandalozno.rs, Izvor: zena.blic.rs)

[adsenseyu2]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "TURBULENTNA VEZA DVOJE GLUMACA: Na kraju je pobedila PRAVA LJUBAV"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.