TUŽNA ISPOVEST NEŠE GALIJE: Detinjstvo je bilo veoma teško, izlaz je bio u muzici

Advertisement

galija

Foto: printscreen/instagram

Nenad Milisavljević, poznatiji kao Neša Galija, frontmen je jednog od najpoznatijih domaćih bendova, “Galije”. Ovaj bend će velikim koncertom u Beogradu obeležiti 40 godina karijere, a Neša je nekada davno za Yugopapir ispričao svoju tešku životnu priču.

– Nažalost, moje detinjstvo je obeležio nesrećni pad sa hoklice. Pao sam na ivicu oštrog limenog lavaboa, zbog čega sam narednih pet dugih godina proveo prikovan za bolnički krevet. Muzika mi je značila sve: slobodu, dokazivanje ličnosti, ona mi je pomogla da postanem neko. ne neko veliki. samo mi je dala priliku da me gledaju kao normalnog dečaka – ispričao je Neša

[adsenseyu5]

– Zbog tog naizgled bezazlenog pada proveo sam pet godina prikovan za bolnički krevet u Rovinju. Jedino u tom gradu se lečila ta turbekuloza kičme, pa sam tako pet godina bio u takozvanom gipsanom krevetu. Zvuči strašno, ali taj boravak u bolnici je bio ključni momenat u mom životu. kad moraš stalno da ležiš, razvijajš neka posebna čula. Najsitnije detalje u prirodi koje obični ljudi neće primetiti vi hoćete. Uslovi i ponašanje sestara bili su jezivi. Jedini spas u toj atmosferi nam je donosila muzika. Voleo sam strašno da pevam, što je bilo razumljivo jer je to bila moja jedina zabava u krevetu – ispričao je Neša.

On se osvrnuo i na vreme kada se iz Rovinja vratio u Niš, gde je rođen, kao i koliko su mu nastavnici u osnovnoj školi pomogli da preživi “civilizacijski šok”, kada je bolnički krevet zamenio stvarnim svetom.

(Skandalozno.rs/Blic.rs /Izvor:Yugopapir)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "TUŽNA ISPOVEST NEŠE GALIJE: Detinjstvo je bilo veoma teško, izlaz je bio u muzici"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.