“Tvoj dečak je u nevolji. Ako mi se nešto desi, nemoj prestati da istražuješ!” – VIDEO

Misterija

Maks Spirs – foto: Printscreen Facebook

Maks Spirs (39) jedan od najistaknutijih teoretičara zavere preminuo je pod nerazjašnjenim okolnostima u julu pre dve godine, a uzrok njegove smrti ostao je misterija.

Spiers je preminuo nakon što je otišao na konvenciju u Poljsku i pre nego što je pronađen mrtav poslao je majci SMS poruku: “Tvoj dečak je u nevolji. Ako mi se nešto desi, nemoj prestati da istražuješ.

Spirsova majka Vanesa Bejts (63) misli da je njen sin svojim interesovanjem i istraživanjem NLO i prikrivanja takvih slučajeva od strane vlada, stvorio moćne neprijatelje koji bi ga želeli mrtvog.

Advertisement

Pre nego što je preminuo on je povratio dva litra neke crne tečnosti. Istraga još uvek traje, a dva velika dokaza o kojima se priča i koji će biti analizirani na zakazanom ročištu su laptop i mobilni, sa kojih su izbrisani svi podaci pre nego što su ih vlasti vratile porodici.

Spirsova majka Vanesa Bejts (63) misli da je njen sin svojim interesovanjem i istraživanjem NLO-a i prikrivanja takvih slučajeva od strane vlada, stvorio moćne neprijatelje koji bi ga želeli mrtvog. Spirs je bio je jedan od najistaknutijih članova online zajednice koja veruje u brojne teorije zavjere i veliki “ekspert” za vanzemaljce.

Advertisement

Prvo ročište održano je u decembru 2016, kada je javnost saznala jezive detalje njegove smrti, a potom je nastavak odložen do prošle godine. Sledeće ročište zakazano je za početak januara 2019…

Poljski zvaničnici su objavili da je njegova smrt nastupila “prirodnim putem“, međutim zbog njegove poruke majci, britanske vlasti su otvorile istragu.

Advertisement

Velika misterija je i zašto su sa mobilnog telefona i laptopa izbrisani svi podaci, a nejasni su i nelogični detalji oko pružanja medicinske pomoći nakon što je Spirsu pozlilo.

Nakon što je njegovo telo vraćeno u Veliku Britaniju, britanski stručnjaci nisu mogli da otkriju šta je bio uzrok smrti.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/San)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "“Tvoj dečak je u nevolji. Ako mi se nešto desi, nemoj prestati da istražuješ!” – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.