Ukoliko imate ove 3 osobine, devojke će ludovati za vama!

svadba

foto: pixabay

Od pogleda, preko načina hoda do stila oblačenja, sitnice koje obaraju s nogu su brojne, a evo tri stvari koje su na samom vrhu liste osobina koje muškarca čine neodoljivim.

OVDE otkrijte kojih 10 osobina muškarci obožavaju kod žena!

Stomačić

Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj anketi je potvrdilo da popularne pločice na stomaku nisu toliko seksi kao što se priča. Naime, žene su izjavile da im je draže da vide prirodni stomačić koji je odlika muškarca koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Izgleda da je umerenost ipak najbolja.

[adsenseyu5]

Brada od par dana

Mlada brada od nekoliko dana je pravi mamac za pripadnice nežnijeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj, već o pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i muževni stav jednostavno zrači seksepilom.

Prvi znaci starenja

Anketa je takođe potvrdila da žene prosedu kosu doživljavaju kao nešto vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za farbom za kosu kako bi sakrili prve znake starenja, žene će uvek pre radije odabrati prosedog muškarca nego veštački izgled koji upada u oči i nikako ne može a da se ne primeti. Isto važi i za ćelave muškarce, koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo i seksi.

(skandalozno.rs, stil, zadovoljna.hr)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ukoliko imate ove 3 osobine, devojke će ludovati za vama!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.