Ukoliko znate koji znak vas privlači, saznajte gde možete da “naletite” na njega

Ljubav i leto

Gde ne tražite svog partnera, a trebalo bi? Kako da nađete osobu koja je stvorena za vas? U koliko znate koji znak vas privlači, ovde možete da saznate gde možete da „naletite“ na njega.

Evo nekih „tajnih“ mesta koja vam se preporučuju u odnosu na to koji ste znak.

OVAN

Probajte da ih nađete na sajmu u selu. Mirna mesta koja odišu seoskim vazduhom privlače Ovnove. Oni vole da idu u šetnje u prirodi i da skreću sa glavnog puta. Pustite Ovnove da vam sami priđu.

BIK

Bik se može naći na izložbi cveća. Orhideje trebaju sve što Bikovi razumeju – stabilnost, sigurnost i stabilnu okolinu. A prelepe su. Nemojte da se šokirate kada naletite na Bika na sajmu minerala i dragog kamenja.

BLIZANAC

Svetla i buka kazina mogu da privuku Blizance. Tenis, sportovi vezani za vodu, biciklističke staze takođe mogu da sadrže mnogo pripadnika ovog znaka. Setite se kafića pored teretane, takođe.

[adsenseyu1]

RAK

Antikvarnice i tradicionalna dešavanja privlače Rakove. Oni se takođe mogu kretati po socijalnim dešavanjima kao što oni vole ples i klubove. Živa muzika je ono što ih privlači.

LAV

Šarmantni stranac koji vam se obrati u liftu može biti Lav. Oni vole divlje stvari pa ih možete naći na safariju ili u zoološkom vrtu. Mogu čak i volontirati u nekoj od organizacija. Lava može da privuče i okean, posmatranje brodova i delfina.

DEVICA

Idite na košarkaški meč. To je sport pun taktičkih odluka koje device obožavaju. Vaša Devica će verovatno uživati u hot dogu bez trunke prolivenog senfa. A kada se meč završi, oni uvek znaju gde su parkirali kola.

VAGA

Avanturistički nastrojena Vaga može biti privučena letom balonom. Lagani vetar u kosi privlači pripadnike ovog znaka. Jedrenje, surfovanje  su ono što vole, čak i ako se ne takmiče sigurno će uživati u posmatranju surfovanja.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Možete naći Škorpiju na konvenciji naučne fantastike. To je idealna prilika da sa njima diskutujete o mističnim temama i temama univerzuma. Škorpije su obično izuzetno inteligentne i mogu da pričaju o svemu i svačemu.

STRELAC

Oni vole konje, a posebno trke visokog ranga. Kako vole prirodu, možete ih pronaći kako posmatraju ptice. Obucite se dobro, zato što oni sve primećuju.

JARAC

Klasični automobili i pruge su ono što Jarčevi vole. Mislite o moći, ne o brzini i o staroj tehnologiji. Oni takođe vole javne izložbe i posete istorijskim muzejima.

VODOLIJA

Vodolije mogu da se okrenu renesansi i sa njom da se istorijski povežu. Vole prošlost ljudi, civilizacija i kultura. Vole da uče ljude svojim znanjem i da prenose iskustva.

RIBE

Ribe možete naći u sakrivenom kafiću kako piju čaj i čitaju knjigu. Uživaju u laganoj priči. Ukoliko se nađete u poslastičarnici, pogledajte osobu koja sedi u uglu i uživa u kolačima.

(žena blic)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ukoliko znate koji znak vas privlači, saznajte gde možete da “naletite” na njega"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.