Utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija pomoću čaše napunjene vodom

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna.

Postoje brojne tehnike kojima možete da utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija. Najjednostavniji način da to uradite jeste uz pomoć čaše napunjene vodom.

[adsenseyu5]

Šta je uopšte negativna energija?

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mestima gde boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši domovi su mesta gde se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova porodice.

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna.

Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osećanja. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 belog sirćeta.

Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

[adsenseyu1]

Nakon što ste postavili čašu, niko ne sme da je dira sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija.

Ali, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema. Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u wc šolju i pustite vodu.

Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

(Skandalozno.rs, Izvor: net.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Utvrdite da li u vašem domu postoji negativna energija pomoću čaše napunjene vodom"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.