UZNEMIRUJUĆE! Deca su htela da se zabave, a onda je led na jezeru pukao… (VIDEO)

deca

Foto: Printscreen You Tube

Nekoliko tinejdžera koji su klizali po zamrznutom jezeru u Central parku, u Njujorku umalo su izgubili živote jer je u trenutku kada su želeli da snime selfi pukao led. Srećom, izvukli su živu glavu, a snimak incidenta najbolje je upozorenje za one koji su spremni sve da rizikuju zbog selfija

Na snimku, koji su zabeležile Lurdes Kuaves i njena ćerka, vidi se sedam tinejdžera uzrasta od 10 do 16 godina kako se klizaju po ledu, trče i na kraju upadaju u ledenu vodu jezera. Pre nego što je led pukao, tinejdžeri su se skupili na sredinu da bi uslikali selfi.

[adsenseyu5]

Koliko je ovo bila glupa i nepromišljena ideja najbolje pokazuju reči jednog od dvojice manekena koji su se u tom trenutku šetali parkom i odmah utrčali u ledenu vodu da ih spasu.

– Poslednji dečak do kog sam došao bio je bez svesti. One koji smo izvukli prve, bili su dobro – rekao je Itan Turnbul, maneken koji je spasio dečake.

Sve je trajalo svega nekoliko minuta, ali je voda bila toliko ledena da je poslednji dečak do kog je Turnbul došao bio potpuno potopljen.

[adsenseyu1]

– Mislio sam da neću moći da ga spasim. Video sam samo ranac na površini vode. Zgrabio sam ranac iako nisam znao da li je dečak još tu ili je potonuo – rekao je Turnbul.

Svi koji su se našli u ledenoj vodi, i tinejdžeri i njihovi spasioci, zbog hipotermije su prebačeni u bolnicu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Informer.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "UZNEMIRUJUĆE! Deca su htela da se zabave, a onda je led na jezeru pukao… (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.