Večeras je jedinstvena prilika: Početak zime donosi velike promene, evo kako da privučete sreću

Simbol

foto: pixabay.com

Prema narodnom verovanju početak zime donosi velike promene, sanjarenja i ispunjenje najvećih želja! Evo šta treba da uradite u noći zimske kratkodnevice kako biste privukli sreću u vaš život.

Od davnina zimska kratkodnevica simbol je početka sledeće faze u ljudskom životu. Prema verovanju, zimska kratkodnevica koji pada između 21. i 22. decembra je dan kada se Sunce ponovo rađa.

Ovaj dan idealan je za razne obrede i rituale, jer on obeležava rođenje novog života. Prema drevnoj legendi, sve želje i misli u noći zimskog solsticija biće ispunjene. Zimska kratkodnevica je vreme za promenu, koja je u stanju da donese poboljšanje svakoj osobi.

Zimska kratkodnevica koji se dešava 21. decembra je jedan je od najstarijih manifestacija čovečanstva. Razdoblje solsticija je obnova energije, pa dan zimskog solsticija treba koristiti za planiranje novih ideja koja treba realizovati u idućih godinu dana.

[adsenseyu5]

Ovog dana ukrašava se novogodišnja jelka sa žutim, zlatnim, crvenim, narandžastim elementima, jer ove boje donose bogatstvo i prosperitet u našu kuću.

Tokom ovog dana na papiru napišite sve ispunjene želje, ciljeve, negativna iskustva i neuspehe.

Papir se spaljuje simbolično kako bi se oslobodili od svih starih i beskorisnih iskustava.

Svoje želje za narednu godinu treba staviti ispisane na papir pod novogodišnje drvce i tog dana usmeriti duhovne molbe za ispunjenje.

Kada padne noć, izađite napolje, uspostavite ritam disanja koji vama odgovara, sa uživanjem udišite i izdišite vazduh.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/opanak.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Večeras je jedinstvena prilika: Početak zime donosi velike promene, evo kako da privučete sreću"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.