VEROVANJA: Evo kakav NOVČANIK da izaberete, kako bi uvek bio pun PARA!

Ilustracija

Brojna su verovanja u narodu kako da vam novčanik uvek bude pun i takav i ostane.

[adsenseyu6]

Mnogi ne obraćaju pažnju na to, ali ne treba zanemariti nekoliko značajnih činjenica za koje pojedini kažu da su im koristile.

Opšte je poznato verovanje da kada nekom poklanjate novčanik, da on treba da bude crvene boje, jer samo u toj boji donosi novac i bogatstvo. Međutim, novca ne manjka ni onima sa crnim, smeđim, žutim i zlatnim novčanikom, jer su to nijanse zemlje i metala, pa samim tim i boje bogatstva.

Takođe, kada ga poklanjate, gledajte da ne bude skroz prazan, već u njega stavite i koji dinar. Tako će, kažu stari, u njemu uvek biti para. Neki idu dalje, pa veruju da u jednu od pregrada treba staviti žir, jer on u sebi ima sakupljenu materijalnu energiju.

Ima i onih koji nerado prihvataju novčanik na poklon jer, kad vam ga drugi kupuje, on prestaje da bude magnet za novac.

Sposobnost privlačenja novca zavisi i od oblika, veličine i materijala od kog je izrađen.

Veruje se da su magiji bogatstva najviše prijemčivi novčanici koji izgledaju skupo i da jeftini novčanici nose energiju siromaštva, te da veliki novac tu ništa ne može da učini, niti da se zadrži. Kupovinom novčanika od prirodnih materijala, novac bude višestruko vraćen.

[adsenseyu1]

Poželjno je da bude što više odeljaka, što za velike novčanice, što za kovanice.

Prema istočnom kalendaru svaka godina štiti određene životinje, pa je u novčanik početkom godine potrebno staviti nešto što će biti simbol zaštite životinja (perje ili slično).

Ono čemu mnogi pribegavaju, a to je nošenje slika bliskih osoba, nikako nije preporučjivo, jer se na taj način prekida protok novca kroz fotografiju, a ta osoba će imati pojačanu želju za trošenjem ili pohlepom.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "VEROVANJA: Evo kakav NOVČANIK da izaberete, kako bi uvek bio pun PARA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.