VIKEND HOROSKOP: Saznajte šta vas očekuje poslednja dva dana ove sedmice

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Ovnovi su puni ideja, ali im nedostaje realizacija. Blizance očekuje neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu koji može doneti osveženje. Škorpije su ovog vikenda zbunjene i osećaju nesigurnost…

OVAN

Puni ste ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, ali vi treba da budete manje oholi.  Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.

BIK

Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje. Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena ovog vikenda.

BLIZANCI

Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Moguće je da ovog vikenda odete na kraći poslovni put. Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

RAK

Dramatičan period na poslovnom planu. Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno nećete biti raspoloženi.

LAV

Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo rešavanje svojih, bilo trgovina istim. Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

DEVICA

Usporili ste se i kasnite u svemu. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu. Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.

VAGA

Čak i kad ste na poslu misli su vam kod kuće. Umorili ste se prethodnih dana i sad biste najradije da budete u svom domu. Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodne Vage čekaju poziv.

ŠKORPIJA

Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.  Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji vam pokazuju punu naklonost

STRELAC

Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remetiće vam poslovni ritam. Budite strpljivi jer će se sve to promeniti.  Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar mislite da je superiorniji.

JARAC

Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu. Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list.

VODOLIJA

Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima. Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate.

RIBE

Vaše kraće otsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.  Neko vas je zainteresovao dok ste putovali. Ne budite nestrpljivi jer se možete prevariti u proceni. Ne znate, još uvek, šta dobijate.

(Skandalozno.rs, Izvor: Astro, dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "VIKEND HOROSKOP: Saznajte šta vas očekuje poslednja dva dana ove sedmice"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.