Vozači, veliki oprez: Pogledajte još jedan stravičan snimak sa srpskog auto-puta! – VIDEO

Priroda

foto-ilustracija: pixabay.com

Dve teške saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš dogodile su se u prethodne dve nedelje, a nastradalo je 13 ljudi, dok je povređeno mnogo više, a pojedini stručnjaci navode da je jedan od uzroka i gusti dim, nastao usled zapaljenja niskog rastinja pored auto-puta u koji su uletela vozila, nakon čega je došlo do stravičnih lančanih sudara!

Vozači posle ovih nesreća objavljuju šokantne snimke dima pored puta i kako se bukvalno ništa ne vidi ispred njih kada ulete vozilom u isti.

Jedan takav koji je objavljen prošle nedelje je već šokirao Srbiju, a sada se pojavio još jedan video sa srpskog auto-puta, nije poznato kada je snimljen, a pretpostavlja se da je nastao negde u Vojvodini.

Na novom zapisu, vozač snima dim ispred sebe i to usred bela dana, a onda uleće u isti i ne vidi “prst pred okom“!

Snimak je šokirao brojne korisnike na društvenoj mreži Tviter, a mnogi ga šeruju kao znak upozorenja i apel drugim vozačima.

Timovi za suzbijanje paljenja ostataka useva

Inače, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede formirali su zajedničke timove sa ciljem sprečavanja spaljivanja ostataka useva i drugog niskog rastinja na poljoprivrednom zemljištu.

Timovi su u četvrtak izvršili obilazak auto-puta, od Šida do Šimanovca i tom prilikom su pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali i ugasili dva požara, jedan na području opština Ruma, a drugi na području opštine Pećinci.

U toku je utvrđivanje identiteta lica koja su izazvali požare, kao i vlasnika, odnosno korisnika poljoprivrednog zemljišta, protiv kojih će biti podnete odgovarajuće prijave nadležnim organima.

Kontrole poštovanja Zakona o zaštiti od požara i Zakona o poljoprivrednom zemljištu od strane vlasnika, odnosno korisnika poljoprivrednog zemljišta, biće nastavljene i narednih dana, navodi se u saopštenju.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vozači, veliki oprez: Pogledajte još jedan stravičan snimak sa srpskog auto-puta! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.