Za dobru ENERGIJU u kući izuzetno je važno kako raspoređujete NAMEŠTAJ

Ilustracija

Prema drevnoj kineskoj filozofiji Feng šui, životne promene su iza ugla, samo ih morate prizvati na pravi način.

[adsenseyu6]

Jedno od načela kaže da su promene u okolini koja nas okružuje prvi korak za put prema sreći. Da bi ljubav polako ali sigurno zakoračila u vaš život, preuredite prostorije u kojima najviše boravite.

Zaboravite na pravilo da nameštaj mora stajati uz zid – feng šui savetnica Karen Rauč Karter savetuje da trosede i fotelje primaknete jedne drugima, bliže stočiću.

Tako se stvara prijatna atmosfera koja će podstaknuti komunikaciju. Feng šui dizajnerka Laura Benko tvrdi da će raspored sedenja prilagođen parovima prizvati ljubav u život.

“Okružite se parovima i uskoro ćete naći svoj par. Ako uz sto imate samo jednu stolicu, dodajte još jednu, a isto napravite i s fotografijom na zidu”, kaže Benko.

S njom se slaže i savetnica Ken Lauher, koja preporučuje što više porodičnih fotografija ako želite brak ili vezu koja će vas ispuniti.

Izaberite fotografije na kojima ste nasmejani i postavite ih u hodnik, kuhinju ili dnevni boravak. Za sreću i ljubav najvažnija je spavaća soba, koja bi prema filozofiji feng šuija trebala biti mesto za odmor i uživanje.

[adsenseyu1]

Sobu u potpunosti odvojite od ostalih prostorija. Ako nemate vrata, poslužite se zavesama, a kraljevski krevet zamenite manjim, jer što su prostor i nameštaj veći, veća je emocionalna udaljenost između partnera. Deca su posebno osetljiva na energije, pa njihov prostor za odmor i učenje neka uvek bude čist i uredan.

Elektronske uređaje držite što dalje jer ometaju san, a krevet ne sme biti okrenut prema vratima. Odmah nakon spavaće sobe dolazi trpezarija.

Izaberite okrugli sto tako da svi članovi porodice mogu gledati jedni u druge i razgovarati za vreme ručka, a ne bi bilo loše da je cela porodica na okupu tokom nedeljnih ručaka.

(Skandalozno.rs, Izvor: 24sata.hr, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "Za dobru ENERGIJU u kući izuzetno je važno kako raspoređujete NAMEŠTAJ"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.