Za vreme vladavine Škorpije, ova tri horoskopska znaka očekuje težak period

Osveta

foto-ilustracija: pixabay.com

Škorpije su poznate kao misteriozne osobe, a pošto je ovaj znak pod uticajem Marsa, ova “ratoborna” planeta će mnogim horoskopskim znakovima doneti promene na svim poljima.

Neki horoskopski znakovi će imati depresivne dane, neki će biti napeti i ljuti, dok će neki morati da uspore i sačekaju da ovaj period prođe.

Za vreme ovog perioda sledeća tri horoskopska znaka očekuje težak period, ali ovo nije kraj sveta. Ponekad je potrebno usporiti i pripremiti se za putovanje koje vas čeka u budućnosti.

Strelac

Nema panike. Uskoro će Jupiter ući u vaš znak što je sjajno za vas. Ali do tada, u sezoni Škorpije, vreme je da usporite i napunite baterije. Napravićete još jedan krug oko Sunca i potreban vam je kompletan odmor koji možete koristiti. U stvari, ako ne želite da provedete vreme sami, ova sezona je period kada morate da prihvatite usamljenost. Nema potrebe da se plašite. Svi zaslužuju malo odmora.

Lav

Pošto Sunce putuje kroz vašu četvrtu kuću u vaš dom i porodicu, uopšte neće biti lako da usporite. Važno je znati da sve je u redu. Ovo je vreme da nađete udobnost u zadovoljstvima koje vaš dom nudi dok ste okruženi svojim najdražima. Ne znači da će ova sezona biti potpuno loša. Možda ćete biti napeti, ali ćete biti okruženi ljudima koje volite, a to je najvažnija stvar. Sada je red da budete sebični i da se brinete za sebe.

Ovan

Zar niste uzbuđeni zbog sezone Škorpije? Da li ste znali da sa Škorpijama imate puno sličnosti? Mars je vaš planetarni vladar i tradicionalni vladar Škorpije, tako da imate mnogo više uobičajenih stvari nego što ste mislili. Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću seksa i transformacije i zbog toga je moguće da upadnete u loše raspoloženje ove sezone. Ali ne razmišljajte previše o tome i ne vršite pritisak na sebe. Sve ovo je ciklus i ovo je vaše vreme da povučete i regenerišete pre nego što nastavite dalje.

U bliskoj budućnosti pronaći ćete nove avanture zato što će Jupiter ući u vašu devetu kuću putovanja. U redu je da se odmorite ove sezone, uglavnom zato što u budućnosti očekujete putovanje.

(Skandalozno.rs, Izvor: zenskimagazin.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Za vreme vladavine Škorpije, ova tri horoskopska znaka očekuje težak period"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.