Žal za “starijim bratom”: Beban iz “Porodičnog blaga” se ovako oprostio od Nebojše Glogovca – VIDEO

Advertisement

Oproštaj

Nebojša Glogovac i Vukašin Marković – Printskrin: Youtube

Od preminulog glumca Nebojše Glogovca oprostile su se brojne kolege, među kojima glumci, muzičari i druge poznate ličnosti.

Glumac i muzičar Vukašin Marković, poznatiji kao Beban iz “Porodičnog blaga“, svojim dirljivim i opsežnim pozdravom privukao je posebnu pažnju na društvenim mrežama.

Malo je reći da je Bebanova objava pokrenula lavinu emocija.

Advertisement

“Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao špricer, a opet svima potreban. Onda sam te sreo i upoznao, i imao čast da provedem četiri godine života sa tobom. Učio sam od tebe, prvi put uživo video kako neko tako jebeno kul može da puši pljugu, i da je lep sa sivim zubima, čuo ludački smeh i sreću cele ekipe kada kazes tri reči, a ti se ni ne nasmeješ. I mlađe i starije kolege su bile lude da budu kao ti”…

Sećanje: Evo kako je Nebojša Glogovac nedavno odgovarao na pitanja gledalaca – VIDEO

“Diskretni heroj, mrzovoljnog izraza lica. Moj stariji brat i učitelj zauvek. Umro si isti dan kad i moj otac. Sedim na Kalemegdanu, i plačem i smejem se u isto vreme. Sećam te se koliko si bio veliki i divan. Hvala ti na svemu, moj Glogi. Bio si svojevrstan kompas ukusa, mere i istinske ljudske veličine”… stoji na kraju posta.

Printskrin: Instagram

Srbija zanemela od tuge: Nataša Ninković se od Glogovca oprostila slikom koja potresa dušu

Pogledajte jednu od epizoda u kojoj se pojavljuju zajedno:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Žal za “starijim bratom”: Beban iz “Porodičnog blaga” se ovako oprostio od Nebojše Glogovca – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.