“Zaljubio sam se u nju sa 9 godina. Danas, 84 godine kasnije, još uvek je moja cura!” – VIDEO

Ljubav

foto: printskrin

Irena i Tomas Hovard iz britanskog Longtona upoznali su se 1931. Tada je Hovard imao samo 9 godina, a Irena 7. Živeli su četvero vrata jedno od drugog. I od tad je on zaljubljen u nju.

Godinama su bili najbolji prijatelji. Venčali su se 1945. i ove godine proslavili su svoju 71. godišnjicu braka. Tomas danas ima 94 godine, a Irena 92. Svih tih godina njih dvoje su zajedno. Jedino kada su bili razdvojeni bilo je s Tomasovih 19 godina kada je bio pozvan u vojsku za vreme Drugog svetskog rata.

[adsenseyu5]

“Prvi put kad sam je video pomislio sam “kako lepa devojčica; ona će biti moja devojka“. Od tada je moja zaljubljenost prema njoj sve više rasla. Šetali smo se zajedno obližnjim parkovima i postali smo nerazdvojni, najbolji prijatelji. Kada smo odrasli išli smo da gledamo filmove u bioskop i držali bi se za ruke u poslednjim redovima”, ispričao je Tomas.

foto: printscreen

Nakon što se vratio iz vojske, Tomas ju je zaprosio i ubrzo su se venčali.

“Celog našeg života nas dvoje smo se međusobno poštovali i bili dobri jedno prema drugome. Današnji mladi mogu puno naučiti iz toga. Irena je moja životna prijateljica. Katkad sam ja bio loš, katkad ona, ali na kraju dana bi se uvek pomirili”, dodaje Tomas.

[adsenseyu1]

“I nakon 84 godine zajedno još uvek se volimo. Još uvek je moja i ponosan sam na nju. Kad bih mogao sve ponoviti, uvek bih se iznova oženio za istu curu“, otvoreno je priznao ovaj 94-godišnjak, piše Mirror.

foto: printscreen

Irene se slaže s njim.

[adsenseyu1]

“Pristojnost i dobre manire bile su važan deo našeg života. Mi značimo celi svet jedno drugome”, ispričala je.

Par nema dece, ali o njima se brinu dve nećake Debi i Džejn.

Pogledajte šta ovaj par kaže da je nužno za srećan brak:

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "“Zaljubio sam se u nju sa 9 godina. Danas, 84 godine kasnije, još uvek je moja cura!” – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.