Zavisno od vašeg znaka, postoji automobil koji vam potpuno odgovara i u kom ćete se osećati kao car

Čekanje

foto-ilustracija: pixabay.com

Da li tražite savršen automobil, ali ste opterećeni svim mogućim opcijama? Ne tražite dalje od zvezda. Na vebsajtu “PureWow” je objavljena zanimljiva lista koja govori koji automobil odgovara kom znaku zodijaka. Pa, evo koji je to model najbolji za vas:

Ovan (21. mart – 20. april)

Avanturistički, energični, hrabri, oni koji su rođeni pod znakom Ovna su ubitačne osobe zodijaka. Za njih je najbolji izbor:

Mazda Miata

Ovan će se osećati još oštrije kada spusti krov svoje Mazde Miate.

Bik (21. april – 21. maj)

Bik je uvek pouzdan znak, a oni koji su rođeni pod ovom grupom zvezda vole sigurnost i stabilnost, pa je njima potreban automobil koji je takođe siguran i stabilan. Za njih je najbolji izbor:

Volvo XC60

Kao što je objavio New York Post, Volvo KSC60 se smatrao najsigurnijim automobilom ikada.

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Prilagodljiva, svestrana, mladalačka, snaga Blizanaca se uklapa sa klasičnim modelom automobila koji mora da odgovara njihovoj sopstvenoj dinamičnoj ličnosti. Za njih je najbolji izbor:

VW Jetta

Klasična Jetta je automobil za sve situacije. Njena verzija iz 2018. ima sve vrste bonusa koje biste mogli da poželite: povezivanje sa ekranom, kvalitetni stereo sistem, senzore slepih tačaka i još mnogo toga…

Rak (22. jun – 22. jul)

Emocionalni, puni ljubavi i zaštitnici, oni koji su rođeni u horoskopskom znaku Raka su oprezni i maštoviti, pa im je potreban automobil koji je jednako siguran i inovativan. Za njih je najbolji izbor:

Mercedes E-Klasa Sedan

Ova limuzina ima zadatak da bude savršena jer je perfektna kombinacija sigurnosti i luksuza.

Lav (23. jul – 21. avgust)

Velikodušan, veran, eksplozivan, Lav voli da šefuje i da pokaže svoju snagu na delu. Za njih je najbolji izbor:

Subaru Forester

Ovo je savršen automobil koji odgovara Lavljoj eksplozivnoj ličnosti jer je prostoran i komotan.

Devica (22. avgust – 23. septembar)

Skromni, tačni i pouzdani, oni koji su rođeni u znaku Device su inteligentni donosioci odluka koji smatraju da sve oko njih mora imati svoju praktičnu stranu. Za njih je najbolji izbor:

Toyota Prius

Od kada je pokrenut, ovaj pionirski hibrid nije prestao sa razvojem i inovacijom, zati je Prius automobil za rigoroznu Devicu.

Vaga (24. septembar  – 23. oktobar)

Urbane, kultne i veoma socijalne, Vage su trendi bića koja uvek treba da budu tamo gde je zabava. Za njih je najbolji izbor:

Cadillac Escalade

Ne tražite dalje od ovog najprodavanog luksuznog SUV vozila. Prostrani, ali moderni, ovi točkovi će vas odvesti tamo gde je potrebno.

Škorpija (24. oktobar – 22. novembar)

Naporno, moćno i strastveno, osobe rođene u znaku Škorpije imaju magnetnu energiju i stalno traže avanture. Za njih je najbolji izbor:

Jeep Wrangler

Ovaj konvertivni Jeep sa terenskim gumama će vas odvesti preko stenovitih šuma, dok će vašu omiljenu muziku puštati što jače može dok pretražujete nove horizonte.

Strelac (23. novembar – 22. decembar)

Optimisti, nemirni i srećni, oni koji su rođeni u znaku Strelca ne smeju biti ograničeni svojim automobilima. Za njih je najbolji izbor:

Range Rover

Range Rover je čvrsto vozilo koje će izdržati sve scenarije i nastaviti u ritmu i brzini jednog Strelca.

Jarac (23. decembar – 20. januar)

Pragmatičan, ambiciozan, ali mudar… Jaracu je potreban auto koji neće posustati ni pod kojim okolnostima. Za njih je najbolji izbor:

Ford F-150

Ovaj praktični Ford je pouzdan kao i sam Jarac.

Vodolija (21. januar – 19. februar)

Humanitarni, nezavisni, intelektualni, onima koji su rođeni u znaku Vodolije je potreban automobil koji odgovara tim osobinama. Za njih je najbolji izbor:

Tesla Model S

Tesla Model S sa svojim električnim motorima i medicinskim sistemima za filtriranje vazduha je automobil budućnosti.

Ribe (20. februara – 20. marta)

Imaginativno, osetljivo i idealistično, oni koji su rođeni u znaku Riba su sanjari koji imaju tendenciju da hodaju između stvarnosti i fantazije. Za njih je najbolji izbor:

Volkswagen Van

Ikonički hipi model savršeno odgovara idealističnih Riba.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/ msn.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zavisno od vašeg znaka, postoji automobil koji vam potpuno odgovara i u kom ćete se osećati kao car"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.