Želela je promenu posle razvoda: Pogledajte transformaciju koju joj je frizer napravio! – VIDEO

razvod

Foto: Printscreen Youtube / TheMakeoverGuy

Za majku Lori, razvod je bio novi početak – takođe je uspela i potpuno da promeni svoj izgled u tom periodu

Nažalost, nema svaki brak srećan završetak. Ljudi se više ne vide zajedno, postoje razlike zbog kojih se ne mogu pomiriti – u suštini, mnogi su razlozi koji razdvoje ljude.

[adsenseyu5]

Česta posledica razvoda je samoća. Misli odjednom mogu postati negativne i tužne: da li ću biti sama do kraja života? Šta ako nikada ne upoznam nekoga novog?

Ali na razvod možemo da gledamo i kao na novi početak. Tamne misli obično nestanu kada shvatite da ste se ustvari razveli da bi vaš život bio bolji. Za majku Lori, razvod je bio novi početak – takođe je uspela i potpuno da promeni svoj izgled u tom periodu.

ZAŠTO MODERNI BRAKOVI NE TRAJU DUGO i DA LI POSTOJI SAVRŠEN BRAK

Frizer Kristofer Hopkins iz popularne emisije “The Makeover Guy” pomaže svojim mušterijama da dobiju potpuno novi izgled. Zajedničko za njegove mušterije je da su imale istu frizuru veoma dugo i kao da su zapele u svom izgledu.

Ali Hopkins uživa u dokazivanju suprotnog. Nakon određenog vremena otkriva im njihov novi izgled i obično ih rasplače kada shvate da su one te koje vide u ogledalu.

[adsenseyu1]

“The Makeover Guy” je bio tu za Lori kada je poželela da promeni svoj izgled – koja je to transformacija!

Lori je takođe dobila pomoć od profesionalnog šminkera – jasno je da joj se sviđa njen novi izgled. Svi kad tad treba da počnemo ispočetka, nema veze što je taj početak možda samo promena frizure.

Pogledajte video ispod da biste videli njenu neverovatnu transformaciju:

DNEVNI HOROSKOP za 10.05.

(Skandalozno.rs, Izvor: Stil.kurir.rs/virealno.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Želela je promenu posle razvoda: Pogledajte transformaciju koju joj je frizer napravio! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.