ŽESTOK UTICAJ NA VAS: Evo šta sve trebate da znate o 2019. godini sa astrološke strane

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Nova 2019. godina počinje kada Uran, planeta buntovnik, krene retrogradnim hodom u Ovnu.

Ovo donosi mnoge promene, posebno u emotivnom i zdravstvenom smislu. Na svu sreću, Uran ne ostaje u ovoj poziciji dugo pre nego pređe u znak Bika u martu. Mlad Mesec u januaru je odličan period da se započne novi biznis. Ovo je vreme kada treba da pratite vašu kreativnu strast jer ćete tako doći do nekih većih mogućnosti. Pun Mesec, s druge strane, naći će se u Lavu pa će nam život postati malo haotičan. Ovo se završava početkom marta kada će Merkur biti retrogradan.

Evo šta sve trebate da znate o 2019. godini sa astrološke strane.

Retrogradni hod Merkura koji će se desiti tri puta!

Retrogradan hod biće u Ribama, Raku i Škorpiji, to jest u martu, julu i oktobru. Ovo će biti prava emotivna bura, pa ćemo u ovom vremenu biti osetljiviji na energiju oko nas. Verujte svojoj intuiciji i brinite se o sebi.

Otvorite se i vidite svet oko vas

U 20019. imaćete veću želju da putujete i istražujete svet. To se dešava zahvaljujući Jupiteru, planeti ekspanzije, sreće i istraživanja koja će 2019. godinu provesti u znaku Strelca. Ova kombinacija teraće nas da istražujemo izvan naših okvira i da proširimo horizonte.

Veoma opuštena godina za ljubav

Ukoliko tražite ljubav u 2019. godini, ne očekujte neku dramatičnu aferu.Venera prolazi kroz Škorpiju na početku godine i ostaje u njoj tokom cele godine. Naći ćete rešenje za vaše ljubavne drame, a mudra Venera će vam dati znanje i znakove koji su va mpotrebni da biste izbegli igre, dramu i komplikovane situacije.

Sve je u stavu

Kako se budemo bližili letu, Mlad Mesec u julu koji će biti u Raku doneće zdravi optimizam u naš život. Ovo je period koji će biti odličan za provesti ga sa prijateljima i sticanje nezaboravnih momenata. Teškim radom i upornošću snovi vam mogu postati stvarnost.

Iskoristite malo kreativnost

Ovo je godina kada trebamo da se posvetimo našim talentima. Jupiter se poravnjava sa Neptunom tri puta ove godine i to u januaru, junu i septembru. To je veliki događaj koji se desio poslednji put 2006. godine i neće se desiti opet pre 2025. godine.

Nova energija donosi nove mogućnosti

Kako se budemo bližili kraju godine zvezde će nam doneti srećnu pauzu koju svi priželjkujemo. Ovo je odlična prilika da probamo nove stvari i preuzmemo rizik. Rizik koji preuzmemo doneće nam nova i zanimljiva iskustva, imaćemo slobodu da pomerimo granice i istražimo nove teritorije.

Sve u svemu, 2019. godine uneće dašak nove energije u naše živote. Ovo će biti jedno uzbudljivo putovanje puno slobode, oslobođenja i vremena da se posvetimo našem emotivnom i duhovnom stanju. Prigrlite kreativne vibracije i otvoriće vam se ceo jedan svet mogućnosti.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/horoscope.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "ŽESTOK UTICAJ NA VAS: Evo šta sve trebate da znate o 2019. godini sa astrološke strane"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.