Zvezda “Izgubljenih” posle osam godina objasnila kontroverzno finale serije – VIDEO

Ilustracija

Havaji – foto: pixabay.com

Glumica Evanđelina Lili, jedna od zvezda serije “Izgubljeni”, komentarisala je kontroverzan kraj te serije, čije prikazivanje je završeno 2010. godine.

Finale serije je magazin “Roling stoun” (Rolling Stone) prozvao jednim od najgorih finala TV serija svih vremena, s obzirom na to da je mnogo toga ostalo nerazjašnjeno.

“Kad je došlo vreme da ta SF misterija o preživelima posle avionske nesreće koji su se nasukali na ostrvo odgovori na svoja brojna pitanja, poprilično su se izgubili”, pisao je “Roling stoun” dodajući da je finale serije počinilo daleko teži zločin.

Ispostavilo se da je deo priče koji se prikazivao u “flešbekovima“, a u kojem su likovi živeli alternativne živote u kojima se nikad nisu nasukali na ostrvo, bio neka vrsta otrcanog zagrobnog života.

Drugim rečima, pola publike gledalo je kako se u poslednjoj epizodi ništa nije dogodilo.

Glumica koja je igala ulogu Kejt Ostin objasnila je o čemu se radi.

Dakle, za one kojima se nije svideo kraj, sviđala vam se serija jer smo vas na kraju svake nedelje ostavili s nemogućom i hitnom misterijom“, rekla je tridesetdevetogodišnja Kanađanka.

“Naterala bih vas da se pitate najteža pitanja. Obično filozofska pitanja. Ponekad pitanja koja su se doticala Boga ili stvarnosti i toga šta to znači biti čovek. A zatim, u finalu, sedeli ste bez daha razmišljajući očekujući da ćete dobiti odgovor. Ako želite odgovor na veliko pitanje u životu, idite u crkvu, pronađite odgovor, ali umetnost… Umetnost treba da pita vas, svaki put, bez presedana. Tako da ne postoji jedna interpretacija finala ‘Izgubljenih‘. Svako ima svoj kraj”, zaključila je.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zvezda “Izgubljenih” posle osam godina objasnila kontroverzno finale serije – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.