Zvezde predviđaju: Evo kakve su šanse reprezentacije Srbije na Mundijalu

Kakve su nam šanse?

Reprezentacija Srbije – foto: FSS

Naši fudbaleri bore se za titulu svetskog prvaka na Svetskom prvenstvu koje se ove godine održava u Rusiji, a mi smo konsultovali astrologe ne bi li otkrili šta naše orlove očekuje na ovom prestižnom takmičenju.

Kvalifikacije su nas malo namučile, ali smo uspeli da se upornim radom nađemo među najboljima. Sticanjem nezavisnosti, 5. juna Srbija je dobila svoju reprezentaciju koja je u znaku Blizanaca.

Vladar Blizanaca je planeta Merkur koju najveća sreća prati sredom, pa ako naši orlovi budu imali sreće da igraju tog dana velike su šanse za pobedu. To je veoma radoznala planeta mladosti, provokativan je i tajanstven, a u horoskopu ukazuje na magične sposobnosti. Sve ove karakteristike krase našu reprezentaciju.

Blizanci su veoma radoznali i vredni, vole da rade više stvari istovremeno što će našoj reprezentaciji dobro doći na prvenstvu kako bi savladala protivnike. Blizanci su brzi, živahni i spretni, a to je ono što našim momcima treba.

Mesečni horoskop predviđa sjajan period za Blizance krajem meseca, a od 20. juna pratiće ih velika sreća. Uživaju podršku zvezda, a krajem meseca mogu da očekuju iznenadni uspeh i pomoć. Zvezde takođe najavljuju i moguće probleme sa nogama i u donjem delu kičme, što je za fudbal i razumljivo. Naši fudbaleri bi trebalo da se paze iznenadnih povreda koje bi im otežale borbu za titulu.

Stres je izrazito naglašen, ali s obzirom da je pred našim momcima veliki zadatak ni ne čudi što su pod stresom. Najvažnije je da znaju da imaju podršku najbližih, ali i čitave nacije. To je naročito bitno jer pred izlazak na teren i utakmice sa jakim protivnikom trebaće im sva snaga i podrška koju mogu da dobiju.

Numerologija, sa druge strane, ističe da je broj 5 veoma siguran u sebe i odlično razmišlja. Mana mu je ta što mu ponekad fali disciplina i rad, a moraju da se uzdržavaju od prejedanja. Talenta mu ne manjka, ali zato ne sme da unosi tešku hranu i pića. Savetuje mu se meditacija i joga.

Sve u svemu, mi smo zadovoljni prognozom. Očekujemo da naši momci daju sve od sebe, a važno je i da imaju podršku zvezda.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zvezde predviđaju: Evo kakve su šanse reprezentacije Srbije na Mundijalu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.