Zvezde tvrde: Ova tri horoskopska znaka će ove godine reći sudbonosno “DA”

Ko će čije prezime?

foto-ilustracija: pixabay.com

Niko od nas ne zna kada će naići onaj pravi partner ili prava partnerka koji će učiniti sve da budemo srećni i sa kojim ćemo poželeti da ostanemo do kraja života.

Za tri znaka Zodijaka ova 2019. godina može da bude sudbonosna i godina kada će se desiti njihovo venčanje. Pogledajte da li ste vi neki od ovih srećnika.

Blizanci

Prošla godina je bila katastrofalna kada je u pitanju ljubav za Blizance. Nebrojeno užasnih dejtova i vrata koja nikako nisu htela da se otvore čak ni osobi koja je komunikativna poput Blizanaca. Osobe rođene u ovom znaku žele samo duhovitog i nikako dosadnog partnera za konverzaciju i partnera u zločinu koji će ostati sa njima bez obzira šta se desi. Ništa ne brinite, jer 2019. donosi vam razlog za slavlje.

Konačno ćete pronaći nekoga ko je ozbiljan koliko i vi i sprenam je da vas zaprosi! Jedan dobar savet: dobro razmislite i dva puta pogledajte. Skoro svakom muškarcu možete da se dopadnete zbog vaše pozitivne prirode, ali je potrebno dobro pogledati kako biste bili sigurni ko je onaj pravi.

Bik

Niste imali mnogo sreće u ljubavi u 2018. i ne možete da se ne pitate kada to dolazi vaš savršeni partner. Sada možete da prestanete da čekate jer vasu 2019. godini očekuje pravi ljubavni vatromet. Veran, pouzdan i poverljiv Bik pronaći će partnera koji je bolji nego što su zamišljali. Nemojte da dozvolite da vam strah od razočarenja stoji na putu. Bikovi treba da otvore svoja srca i ukoliko to učine čuće veoma brzo svadbena zvona.

Jarac

Ne postoji znak koji je toliko orijentisan na cilj i toliko ambiciozan kao što je Jarac.

Ovo su veoma zanimljivi i predivni kvaliteti ali nisu uvek korisni kada je reč o ljubavi. Vaš partner ili oseća nešto ili ne oseća ništa. 2018. vam je bila previše bolna, ali će vas zato 2019. godina zasuti neverovatnom srećom.

Novi partner ulazi u vaš život i čini da sve bude mnogo lakše. Nemojte da odustajete ako prvi sastanci ove godine ne budu obećavajući jer pravi partner dolazi i zvezde nikada ne greše.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/apost.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zvezde tvrde: Ova tri horoskopska znaka će ove godine reći sudbonosno “DA”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.