ALEKSANDAR VUČIĆ: Besmisleno je da se hvalimo novim fabrikama, jer ako ostanemo bez dece, ko će u njima onda raditi

predsednik

Foto: printscreen/youtube

Predsednik Srbije Aleksandar ponovio je danas apel da se ozbiljno shvate podaci koji ukazuju na nizak natalitet.

– Građani treba da razumeju da nam nacija nestaje. Najniža stopa priraštaja je tamo gde je najviši standard, na primer u beogradskim opštinama, kao i u Medijani u Nišu – ukazao je Vučić u razgovoru s novinarima.

Vučić je istakao da je njegova obaveza da zamoli ljude u Srbiji da misle o tom problemu, jer, naveo je, to nije pitanje ni standrada, niti ekonomije, već odluke i želje da se bavimo decom, da brinemo o budućnosti Srbije.

KFOR tvrdi: Na Gazivodama nisu bile ROSU, već tim za zaštitu predsednika Hašima Tačija!

– Treba da imamo više dece da bi popunili generacijski jaz, što će biti vrlo teško. Sve i radimo da bi zaustavili pad prirodnog priraštaja. Besmisleno je da se hvalimo novim fabrikama, jer ako ostanemo bez dece, ko će u njima onda raditi – rekao je predsednik Srbije.

Cilj države je, takođe, da se vrate naši ljudi iz inostranstva, a oni će se vratiti, kaže, kada budemo imali veće plate i više posla, na čemu se i radi poslednjih godina.

(Skandalozno.rs/Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "ALEKSANDAR VUČIĆ: Besmisleno je da se hvalimo novim fabrikama, jer ako ostanemo bez dece, ko će u njima onda raditi"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.