ALEKSANDAR VUČIĆ: Neću pristati da odem na RTS dok ne potpišem ugovor

Intervju

Aleksandar Vučić – foto: Tanjug

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da nikada neće pristati da ode na RTS dok ne potpiše ugovor.

U njemu će biti naznačeno da niko ne sme da mu smanjuje ton, a posle slučaja sa gostovanjem člana Predsedništva SNS-a u emisiji “Upitnik” na RTS-u, koji je okarakterisao kao najdirektniji politički napad.

Aleksandar Vučić je gostujući na TV Pink rekao da se ono što se desilo Vesiću na RTS-u, nije desilo od 1990. godine nikome i da je to “nešto sa najtežim posledicama”.

“Ja više nikada neću pristati da odem na RTS dok ne potpišem ugovor da moj čovek bude zajedno sa njima, da može da vidi da ne diraju i da ne smeju da diraju reglere”, rekao je Vučić.

Slučaj sa smanjivanjem tona Vesiću dok je govorio, kaže Vučić, “nešto je zastrašujuće”, sa direktnom političkom konotacijom.

“U TV debati u kojoj se ljudi nadgornjavaju i nadglasavaju, vi ste jednog pustili da bude kibicer i dobacivač, da ovaj drugi može tiho i mirno da govori, a da bude dovoljno glasan, a da ovaj koji se ‘ubi’ da ga nadglasa i uspešniji je u tome, u stvari ispadne kreten, koji odnekud dobacuje, i ne možete da ga čujete, osim što zvoca”, rekao je Vučić.

To je, kaže, suštinski direktan politički napad, nadirektniji mogući.

Francuski profesor Žil Erik Seralini tvrdi: GMO izaziva tumore i menja gene – evo šta kaže o Srbiji

“To je kao kad organizujete dvojici boks meč u Las Vegasu, a jednom između prve i druge runde date pesak da protivniku baci u oči, a onda pošto ni to nije dovoljno, date mu između druge i treće runde staklo i lepak da stavi na rukavice, da može da pobedi”, naveo je predsednik i dodao da u debati, u kojoj postoje ravnopravni uslovi, to niko ne sme da čini.

PUTIN UPALIO ALARME ŠIROM SVETA: Trka u naoružanju se nastavlja, iz Pentagona stiže NUKLEARNI odgovor

Osvrnuo se i na komentare posle pisma članice REM-a Olivere Zekić i kaže da je razumeo motive napada na nju.

“Ko god se pojavi i ukaže na nešto, kreću u žestoku kampanju da niko ne bi imao hrabrosti da kaže istinu i to rade sve vreme. Mene mrze, a baš me briga šta govore i misle o meni, imam stav i izlazim sa njim javno, ne sekiram se šta će da kažu i zato je ogromna mržnja”, rekao je Vučić.

(Skandalozno.rs/Pravda/Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "ALEKSANDAR VUČIĆ: Neću pristati da odem na RTS dok ne potpišem ugovor"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.