Aleksandar VUČIĆ: Noćas su se dešavale INTERESANTNE stvari!

Odgovor premijera

foto: Tanjug

Novu vladu Srbije treba očekivati posle vanredne skupštine Srpske napredne stranke, zakazane za 28. maj, izjavio je danas popodne lider SNS Aleksandar Vučić.

Vučić je to rekao novinarima posle sednice Predsedništva SNS, dan posle vanrednih parlementarnih izbora.

REZULTATI IZBORA – iz minuta u minut

Predsednik  SNS  Aleksandar Vučić  posle  sednice  predsedništva  koje  je  završeno  oko 18.20 časova izjavio je, da je ponosan što su ovo bili najčistiji izbori, kao i da je veoma škrt na pozivima za pregovore o sastavu nove vlade.

Vučić  je  u  obraćanju  rekao  da  je  SNS  osvojila   100.000   glasova  više  nego  na  izborima  u  martu 2014. godine i misli da je to veliki uspeh posle teških reformi i ogromne mržnje.

– Ponosan sam što su ovo bili najčistiji izbori i što nije bilo prljavih spotova kao što je to bilo 2012. protiv Tomislava Nikolića.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Istina je da su samo dva prigovora na izbore podneta i to su ih podneli ljudi naši. Oni koji su se žalili nisu podneli nijednu žalbu i prigovor. Oni su lagali. I dana je OEBS rekao da nije bilo nikakvih prokušaja krađe, rekao je Vučić za RTS i dodao:

– Interesantne su se stvari noćas dešavala. Da nismo imali apsolutnu većinu ko zna šta bi se desilo, od čudnih pritisaka noću što RIK ne radi. A PiK ništa ne radi juče ceo dan več danas u 14 časova je saopštio prve podatke. Svi ćute i prave se blesavi. Nije problem neka im pokloni taj procenat, ali ja mislim da su se čudne stvari dešavale, rekao je Vučić.

Objavljen AUDIO SNIMAK pokušaja kupovine glasova na IZBORIMA!

On je dodao da 25 zapisnika ima logičku grešku i da oni nisu uračunati.

Vučić je dodao da su u prigovoru napisali da je bilo 356 glasačkih listića, a na tom mestu ih je bilo 370, ali niko nije uzeo da pre početka izbora ih izbroji.

(Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Aleksandar VUČIĆ: Noćas su se dešavale INTERESANTNE stvari!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.