ALEKSANDAR VUČIĆ: Pripremam spot u kom će 100 puta biti ponovljeno “Vučiću pederu”!

kampanja

Foto: Facebook

Vučić je tokom posete Vrbasu prokomentarisao kritike iz opozicije na račun njegovog predizbornog spota, ali i najavio snima je novog

Proteklog vikenda gorele su društvene mreže od komenatara povodom predizbornog spota Aleksandra Vučića, premijera i predsedničkog kandidata SNS. Vučić je tokom posete Vrbasu prokomentarisao kritike iz opozicije na račun njegovog predizbornog spota, ali i najavio snimanje novog.

[adsenseyu5]

Odgovarajući na novinarska pitanja u Vrbasu, Vučić je istakao da je spot konačno izmontiran nakon sednice Glavnog odbora SNS-a na kojoj je odlučeno da on bude kandidat. Kandidat SNS-a za predsednika Srbije je  izjavio i da je predizborni spot snimljen pre 25 dana i da je imao dve verzije – jednu po kojoj je on kandidat i drugu po kojoj bi se podržala kandidatura Tomislava Nikolića.

Iznajmljen je stari avion i koštao je između 200 i 400 evra – napomenuo je Vučić i naglasio da je to mnogo manje u odnosu na ostale kandidate koji su u kampanji duže od mesec dana.

– U tom spotu je jasna poruka da bi kohabitacija bila pogubna za naše društvo. A to je bio cilj nekih moćnika sa strane, da podele Srbiju, da bi kroz taj sukob mogli da oslabe Srbiju i da je destabilizuju. Ja u tome neću da učestvujem jer mislim da je rušenje stabilnosti zločin – poručio je Vučić.

[adsenseyu1]

Premijer je dodao da ni malo nije fasciniran mržnjom prema njemu koju gaje kandidati DOS za predsednika Srbije. On je naglasio da u njihovim dosadašnjim istupima nije čuo nikakav program, nijednu ideju šta bi trebalo da urade za Srbiju, već samo golu mržnju prema njemu.

– Evo otkriću vam! Pripremam spot u kome će sto puta biti ponovljeno ono “Vučiću, pederu”, i taj ćemo spot najviše emitovati! Time hoću da kaže šta mislim o toj njihovoj mržnji i njihovim “programskim načelima”, ali i da malo pomognem ovima što ništa drugo ne znaju osim da mrze – poručio je Vučić.

Poslednjih nedelja, u intervjuima, na konferencijama, prilikom gostovanja u televizijskim emisijama, premijer Vučić je i sam više puta pomenuo ovu sintagmu. To je učinio i pre nekoliko dana tokom gostovanja u “Upitniku”, kada je najavljivao izbore.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ALEKSANDAR VUČIĆ: Pripremam spot u kom će 100 puta biti ponovljeno “Vučiću pederu”!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.