AMFILOHIJE: „Metohija će ponovo pripadati Crnoj Gori“

Intervju

foto: „Medija centar Beograd“

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je danas tokom plivanja za Bogojavljenskim krstom u Podgorici da je Oliver Ivanović poslednja žrtva zločina onih zločinaca i domaćih i međunarodnih.

„Metohija je bila i pripadala Crnoj Gori i pripadaće ako Bog da i u budućim vremenima, bez obzira na one koji su izdali Metohiju i time izdali kralja Nikolu, gospodara Crne Gore. Ne može se na izdaji kralja Nikole graditi budućnost Crne Gore. To trebaju da znaju i oni koji sada vladaju i koji će vladati i u budućim vremenima“, poručio je mitropolit Amfilohije, prenose crnogorski internet-portali.

Ivanović poslednja žrtva domaćih i međunarodnih zločinaca

On se osvrnuo i na ubistvo Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici.

„Bez kralja Nikole i onih granica koje je on zacrtao i koje su opisane krvlju crnogorskih stradalnika i mučenika 1912. godine, pa do Crnogorca Ivanovića Olivera, koji je odavde iz Doljana. Njegov otac je sahranjen ovde i njegovi svi preci iz čuvene Kučke porodice Ivanovića. On je poslednja žrtva zločina onih zločinaca i domaćih i međunarodnih“, dodao je mitropolit.

Profesor Karmelo Ferlito tvrdi: Čuveni vulkan Etna u Italiji nije vulkan, već nešto drugo?

Celoj Srbiji i Crnoj Gori je poručio da budu „pri pameti, da ne gube svoju savest, svest i svoje osećanje prema svima koji žive na Kosovu i Metohiji“.

(Skandalozno.rs/Izvor: Intermagazin.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "AMFILOHIJE: „Metohija će ponovo pripadati Crnoj Gori“"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.