ANA BRNABIĆ ODLUČILA: Vlada dobija dva nova MINISTARSTVA

premijerka

Foto: wikipedia

Vučić je već ranije najavio da će kabinet buduće premijerke Ane Brnabić imati dva resora više.

Dva nova resora u budućoj Vladi Srbije koju će voditi premijerka Ana Brnabić biće Ministarstvo za ekologiju i Ministarstvo za evropske integracije.

Tu informaciju je nezvanično saznao “Sputnjik”, a i beogradski list “Blic” objavio je da je moguće da će dva nova ministarsva voditi Žarko Obradović i Branko Ružić.

[adsenseyu5]

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će kabinet buduće premijerke Ane Brnabić imati dva resora više. Značajnije učešće u vladi, kako je najavio Vučić, dobiće SPS.

U toku su pregovori vladajućih stranaka o kadrovskim rokadama u odnosu na sadašnji sastav u Nemanjinoj 11, a očekuje se da socijalisti Ivice Dačića dobiju još jedan resor. Prvi kandidat te stranke za povratak u Vladu je Branko Ružić, navodi “Sputnjik”.

Vrlo čudno mesto: Njihova KUĆA se nalazi i u Kanadi, i u SAD!

Vlada, koju će voditi prva žena premijer u Srbiji i prva premijerka na Balkanu, trebalo bi da bude izglasana pre 23. juna, odnosno inauguracije predsednika Republike, a za to je potrebno da većina od 250 poslanika svoj glas da Ani Brnabić i njenom kabinetu.

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić izjavila da radi na ekspozeu, da je fokusirana na to, te da očekuje apsolutnu podršku u Narodnoj skupštini.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ANA BRNABIĆ ODLUČILA: Vlada dobija dva nova MINISTARSTVA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.