ANONIMNI POZIV: Granični prelaz Horgoš zatvoren večeras za saobraćaj zbog dojave o bombi!

Ilustracija

foto: Uprava carina

Auto-moto savez Srbije objavio je da je saobraćaj na prelazu Horgoš, sa mađarske strane obustavljen zbog novonastalih vanrednih okolnosti od 19 časova.

Granični prelaz Horgoš – Reske zatvoren je večeras za saobraćaj zbog dojave o bombi. Kako je objavio portal delmagyar.hu, primljen je telefonski poziv anonimnog muškarca koji je rekao da će bomba eksplodirati na granici, nakon čega je spustio slušalicu.

Kako se navodi, nakon toga oko 18.30 sati saobraćaj je zaustavljen sa mađarske strane, a nešto kasnije zbog bezbednosti i sa srpske strane, dok mađarska policija proverava pretnju.

Auto-moto savez Srbije objavio je da je saobraćaj na prelazu Horgoš, sa mađarske strane obustavljen zbog “novonastalih vanrednih okolnosti” od 19 časova.

“Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, zbog novonastale situacije obustavljen je saobraćaj zbog bezbednosti građana i sa naše strane. Mađarske vlasti intezivno rade na normalizaciji saobraćaja”, navodi AMSS.

Kako je saopšteno, ostali prelazi sa Mađarskom – Kelebija i Bački Breg su otvoreni i rade normalno.

(Tanjug)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "ANONIMNI POZIV: Granični prelaz Horgoš zatvoren večeras za saobraćaj zbog dojave o bombi!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.