Australijski mediji šokirani: Srbi su obrisali parket sa nama!

Pobeda

foto: Tanjug/AP

“Kenguri” nisu imali šanse protiv sjajne Srbije! Način na koji su “orlovi” pregazili Australiju potpuno je šokirao sve u ovoj zemlji.

[adsenseyu6]

Igrali su sjajno tokom celog turnira a onda su doživeli pravi šamar. Nikome u Australiji nije jasno šta se dogodilo… Legenda košarke u ovoj zemlji Endrju Gejz bio je potpuno iskren posle bolnog poraza.

Srbija je odigrala doktorski! Oni su ekipa visokog kvaliteta, podizali su formu tokom turnira i potpuno su neutralisali naš tim – jasan je Gejz.

Nekada sjajnom asu je bilo teško da pronađe reči.

– Nema reči da se opiše ovako nešto… Šteta, bolji smo od prikazanog.

To je sport. Dešavaju se loši dani. Lopta nije htela da prođe kroz obruč, a preko puta je bio talentovan ali i surov protivnik – rekao Gejz.

Mediji u Australiji nisu mogli da shvate tako bolan poraz.

– Naša ekipa je počišćena sa terena.

Obrisali su parket sa nama, u najgorem izdanju na Igrama nismo mogli da pogodimo ništa, a lopta je završavala suviše lako u rukama rivala – piše “News.com.au”.

[adsenseyu1]

Ni kolege iz “Heralda” nisu mogle da objasne poraz:

“Pre samo devet dana pobedili smo sa 15 poena razlike, sada je ovo bio panični haos ljudi u istim dresovima” – poručili su iz “Heralda”.

Poraz od Srbije baš je zaboleo “kengure”… Ne preostaje im ništa drugo nego da se spreme za meč za treće mesto protiv Španije.

(Skandalozno.rs, Izvor: sport.blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Australijski mediji šokirani: Srbi su obrisali parket sa nama!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.