BEZ MILOSTI: Procurio snimak napada terorista na kafić u Parizu! – VIDEO

Advertisement

Pucnjava

Gotovo nedelju dana nakon velikog masakra u Parizu pojavio se snimak nadzorne kamere iz jednog od lokala koji se, uz koncertnu dvoranu Bataklan, našao na meti terorista povezanih sa Islamskom državom.

Na snimku se vidi trenutak u kojem je počeo napad na lokal. Radnici za šankom i gosti u lokalu isprva mirno sede i uživaju da bi sve iznenada prekinula rafalna paljba koja se na snimkama iz tri ugla vidi kao serija bljeskova.

[adsenseyu1]

Zatim sledi panika, svi ležu na pod, neki se skrivaju iza šanka, jedan muškarac uspeva da pobegne uz stepenice na sprat.

Foto: Printscreen/DailyMailfoto: Printscreen/DailyMail

Na snimku se vidi muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je odbegli Salah Abdeslam, kako drži automatsko oružje u ruci, verovatno kalašnjikov. U jednom ga je trenutku uperio u gošće lokala, koje su se skrivale ispod jednog od stolova na terasi. Međutim, iz nekog razloga nije zapucao.

[adsenseyu1]

Nakon te epizode, napadač trči prema automobilu koji ga čeka u blizini lokala, a jedna žena kojoj je, kako se čini, nehotice poštedeo život, ustaje, osvrće se oko sebe, i odlazi u nepoznato. Druga žena ubrzo čini isto.

Pretpostavlja se da je ukupno ispaljeno 30-ak metaka, a u ovom lokalu nije bilo mrtvih, ali je nekoliko gostiju povređeno.

(jutarnji list, daily mail)

Budite prvi sa komentarom na članku "BEZ MILOSTI: Procurio snimak napada terorista na kafić u Parizu! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.