Bivši ministar VUKSANOVIĆ demantuje medije: Nisam SMRZNUT i IZGLADNEO beskućnik!

Demanti

foto: TV Prva

Bivši ministar Slobodan Vuksanović odbacio je tvrdnje da je “izgladneli beskućnik” i rekao je da je prezadovoljan profesionalnim, ali i stambenim statusom.

Vuksanović je za TV Prva rekao da i dalje stanuje tamo gde je odrastao, na Crvenom krstu, i da svoj stan ne bi zamenio ni za “pet vila na Dedinju ili Beverli hilsu”.

[adsenseyu5]

“Nisam izgladneo, neobrijan i ne spavam obučen u tanku jaknu sa rancem po parkovima. Nisam promrzao i svakog jutra slušam savete Nade Macure i oblačim se slojevito”, rekao je Vuksanović.

List “Kurir” je na naslovnoj strani objavio priču o tome kako je Vuksanović navodno neobrijan i obučen u tanku jaknu nedavno pronađen u jednom parku promrzao i izgladneo, i da je bivši ministar posle razvoda ostao “bez igde ičega”.

Vuksanović, koji je završio Filološki fakultet i ima dva doktorata, predaje sociologiju i komunikologiju na jednom privatnom fakultetu.

Kaže da “voli svoje studente i da oni vole njega”. Kako je rekao, nije mu jasno otkud ove priče.

“Bio sam novinar i moj učitelj Aleksandar Tijanić je govorio ‘Kaži mi samo u kojim novinama je objavljen tekst i reći ću ti ko ga je naručio'”, rekao je Vuksanović.

[adsenseyu1]

Bivši ministar navodi da neće tužiti medije koji su objavili vest o njemu.

Vuksanović je bio ministar prosvete i sporta u vladi Vojislava Koštunice, bio je član Demokratske stranke do 2000. godine, zatim kratko Narodne demokratske stranke, da bi od 2004. do kraja političke karijere bio član DSS.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net, TV Prva)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Bivši ministar VUKSANOVIĆ demantuje medije: Nisam SMRZNUT i IZGLADNEO beskućnik!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.