Bruka i sramota za Švajcarsku: Srbima ZABRANJENO da kupuju karte za meč Jang Bojs – Crvena zvezda?!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Skandalozna odluka čelnika Jang Bojsa da ne prodaju karte Srbima za meč Jang Bojs – Crvena zvezda izazvala je pravi revolt među našim ljudima koji žive u Švajcarskoj!

Redakcija Kurira primila je brojne pozive ogorčenih ljudi koji prosto ne mogu da veruje sa kakvim problemom se suočavaju.

– Sada sam zvala sekretarijat Jang Bojsa da proverim da li je stvarno istina da ne možemo da kupimo ulaznice i sve su mi potvrdili. Ove se nas narod digao, svi su ljuti i u haosu, jer im je zabranjeno da idu na utakmicu. A, nas ima ovde u hiljadama koji želimo na taj meč – priča nam ogorčena S.L. iz Švajcarske.

Gotovo u dahu je dodala:

– Molim vam objavite ovo da narod vidi šta nam rade Švajcarci! Kako nam brane da idemo na utakmicu!? Dozvoljavaju samo navijačima sa sezonskim ulaznicama Jang Bojsa da idu na meč! Sramota! Već sam se obratila i medijima u Švajcarskoj – završava naša sagovornica iz Berna.

I zaista kako je moguće da u današnjoj Evropi se gleda nacionalnost kada se prodaju ulaznice za fudbalsku utakmicu? S pravom da se zapitamo da li su Srbi iz Švajcarske državljani drugog reda u toj državi…

Bruka i sramota za civilizovan svet.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport/ Miloš Bjelinić)

Budite prvi sa komentarom na članku "Bruka i sramota za Švajcarsku: Srbima ZABRANJENO da kupuju karte za meč Jang Bojs – Crvena zvezda?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.