Čeda izneo teoriju koja je IZNENADILA SRBIJU!

kamere

Foto: printscreen/youtube

Lider LDP je čest gost na  TV Hepi, a danas je na opasku voditelja Milomira Marića da iza protesta stoje Rusi, otkrio da je „Mlađan Đorđević, prijatelj i kum Dragana Đilasa, išao nedavno u ime Saveza za Srbiju u Rusiju na skupštinu Instituta za strateške studije, koji je do 2009. bio deo ruske obaveštajne službe“.

– Šta se ovde kod nas dešava? Ja treba da bojkotujem Pahora jer to kažu Đilas i Jeremić koji uopšte nisu poslanici ili to traže Dveri i Obradović, koji su u tom trenutku u Kremlju sa Noćnim vukovima, ruskom ekstremnom desnicom, kojoj je zabranjane ulazak u pola Evrope i svetu? Što se tiče uloge koju oni (Rusi) ovde igraju, uvek su igrali, pa igraju i sada, kao što su radili i u Crnoj Gori. Nema razloga da pred tim guramo glavu u pesak – kazao je Jovanović i nadovezao se:

– Jel’ znaš ti (pita Marića) šta je Srpski kod? Šta je ruski Institut za strateške studije? Do 2009. to je zvanično organizaciono bio deo ruske obaveštajne službe. Onog trenutka kad su otvorili kancelariju u Beogradu, oni su se transformisali u organ predsednika ruske federacije, a ovde imaju kancelariju. Na njihovoj Skupštini u Moskvi, pre tri nedelje, govorio je predstavnik Saveza za Srbiju Mlađan Đorđević, predsednik Srpskog koda, potpredsednik Svenarodne skupštine evroazijskih naroda.

Čedomir Jovanović je nastavio da objašnjava:

– Đilasov zamenik kad je bio ministar u Koštuničinoj vladi, Đilasov zamenik kad je bio direktor Narodne kancelarije, prvi čovek na koga su bile registrovane njegove firme, njegov kum. Kada je Đilas postao gradonačelnik, on (Mlađan Đorđević) je postao Tadićev šef za Srbe van Srbije, koji je bežao iz Crne Gore preko brda spasavajući se sekund pre hapšenja.

Lider LDP je kazao i da nema potrebe da se razgovara „u rukavicama“ i da sve treba otvoreno da se kaže.

– Jedno je pitanje nezadovoljstva ljudi, ono je veliko, ali drugo je pitanje kada vi pokušavate da takvo nezadovoljstvo artikulišete na takav način da pokušavate u Srbiji da formirate antievropski blok, a da ljudi toga nisu svesni

Vladimir Putin: Hrabrost sovjetskih vojnika u Avganistanu je bez premca

Jeremića izbacili iz Đinđićevog kabineta

Na pitanje voditelja Marića da li je tačno da su Milić i Zoran Janjušević svojevremeno uhapsili Vuka Jeremića, lidera NS, jer je informacije koje je pokupio u hodniku poturao jednoj stranoj ambasadi, Jovanović je kazao:

– Milić mi je rekao da je Jeremića posle jednog dana poslao kući. Eto. Ja sam njega prvi put video uz Tadića, kad je ovaj bio ministar odbrane.

Sa druge strane, Đilas tada, kako je kazao lider LDP, nije ni postojao.

(Skandalozno.rs/Izvor: Kurir.rs)

2 komentara na "Čeda izneo teoriju koja je IZNENADILA SRBIJU!"

  1. Cedo sramoto SRPSKA, zapadni spijunu ostavi SRBE NA MIRU, Brisan je pod sa tobom u Silerovoj

  2. Zbunjen sam, a voleo bih da znam ko me je organizovao da krenem u proteste, Rusi ili Ameri ? mislio sam da idem protiv bezgranicne uzurpacije vlasti i protiv lopina kakav je Čeda , koji su se “napunili” do vrha i sada je frka kako bezbolno uteči. Milomir je tek bruka, posto mu je gospodar cest gost a ima dobru “memoriju pamcenja” neka ga upita sta je sa ispunjenjem svih onih bombastičnih obecanja koje je davao u njegovim “srećnim” emisijama.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.