Čeda Jovanović poručio Šešelju u Skupštini: “Kamo sreće da sam imao dovoljno para da te raketom pošaljem u svemir”

Intervju

Čedomir Jovanović – foto: Tanjug

U Skupštini Srbije danas je oko 16 časova počela posebna sednica na čijem je dnevnom redu izveštaj o Kosovu i Metohiji koji poslanicima predstavlja predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poslanici se javljaju da komentarišu izveštaj koji je izneo predsednik Vučić.

Prvi je reč dobio lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, a potom je reč dobio lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji je kritikovao deo opozicije koji je dočekao Vučića ispred Skupštine, a ne prisustvuje posebnoj sednici.

Tokom izlaganja Čedomira Jovanovića, Vojislav Šešelj nije mogao da se suzdrži od komentarisanja i podbadanja lidera Liberalno demokratske stranke, pa ga je tako napao za “krađu novca” a ne ulaganje u auto-puteve i privredu.

Vojislav Šešelj upozorio Vučića: Budi oprezan, slučajno si preživeo 1999, opet će hteti da te ubiju

Čedomir Jovanović na kraju nije mogao da se sudrži i onda je odbrusio Vojislavu Šešelju.

“Kamo sreće da sam imao dovoljno para da te raketom pošaljem u svemir. Ali kakav si, i od tamo bi te vratili, jer te nigde neće”, izjavio je on, na šta se Šešelj samo nasmejao.

Aleksandar Vučić: “Amerikanci su rekli Albancima – vi to NE MORATE da ispunite” – VIDEO

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

1 komentar na "Čeda Jovanović poručio Šešelju u Skupštini: “Kamo sreće da sam imao dovoljno para da te raketom pošaljem u svemir”"

  1. Srbija i srpski narod nemaju lidera.Sve ovo je kazna za loše vođenje politike iz devedesetih.Nas nemrzi zapad mi sami sebe nepodnosimo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.