Čedomir JOVANOVIĆ: Oslonac za Nikolićevu kandidaturu je u MOSKVI

Intervju

foto: Tanjug

Nikolić ima pravo da se kandiduje za predsednika Srbije, samo bi bilo pošteno da, za razliku od većine kandidata koji su to pre njega uradili, kaže koji su motivi uticali na tu odluku i šta je cilj njegove kandidature? – pita se Čedomir Jovanović u intervjuu za Fonet.

– Jasno je da se on na taj korak odlučio, pre svega, nezadovoljan činjenicom da je ostao bez Vučićeve podrške i podrške stranke koju je zajedno sa Vučićem pravio, ali je meni mnogo važnije ono na šta sam ukazivao sve vreme i za šta nije bilo dovoljno sluha u zemlji – krugovi koji su takođe uticali na Nikolića, mislim presudno.

[adsenseyu5]

Pre svega, oslonac za ovakvu odluku vidim u Moskvi, u činjenici da nikada do sada predsednik Srbije nije biran bez velikog uticaja Moskve na taj izbor, čak i 2000. godine nije bilo moguće da Koštunica stupi formalno na dužnost predsednika pre nego što je u Beograd došao Lavrov i tako nešto omogućio – kazao je Jovanović.

U prethodnih pet godina, Nikolić je bio oslonac ruskih interesa u zemlji i neko ko je svojim ponašanjem bio prepreka ne za Vučića, nego za čitavo društvo, kazao je lider LDP.

U prethodnih pet godina, Nikolić je bio oslonac ruskih interesa u zemlji i neko ko je svojim ponašanjem bio prepreka ne za Vučića, nego za čitavo društvo kazao je lider LDP.

(Skandalozno.rs, Izvor: FoNet)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Čedomir JOVANOVIĆ: Oslonac za Nikolićevu kandidaturu je u MOSKVI"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.