ČEKAJU SE PONUDE: Srbija prodaje 109 državnih vila i stanova

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay

Republička direkcija za imovinu stavila je na prodaju 109 državnih vila i stanova. Ponude se prikupljaju do 10. januara!

U pitanju su nekretnine koje ne koriste državni organi, a kojime je donedavno upravljalo Društvo za iznajmljivanje nepokretnosti “Dipos“.

Ponudu možete pogledati na sajtu Republičke direkcije za imovinu, http://www.rdi.gov.rs/oglasi.

Prodaja će se vršiti putem prikupljanja pisanih zatvorenih ponuda. Prosečna cena objekata koji se prodaju je oko 1.100 evra, a najskuplji stan na prodaji nalazi se u Beogradskoj ulici 54-56, sa cenom od 3.129,36 evra.

[adsenseyu5]

U pitanju su nekretnine koje se nalaze u Kraljevačkoj ulici na Voždovcu, 67 stanova u Ulici Pere Todorovića na Banovom Brdu, četiri stana su u Ulici kapetana Radiča Petrovića u Zemunu, jedan u Ulici Klare Cetkin, jedan u Gospodar Jovanovoj, 10 poslovnih prostora, 7 stanova u Novom Beogradu i jedan u Novom Sadu. Na spisku su i kuće u ulici Beogradskog bataljona na Banovom brdu.

Kako se navodi u oglasu, zatvorene ponude prikupljaju se do 10. januara ove godine, a sve ostale informacije potencijalni kupci mogu da dobiju u Direkciji do petka 6. januara.

[adsenseyu1]

Dodaju i da se sve nepokretnosti kupuju u “viđenom stanju”, bez prava kupca na naknadne reklamacije. Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kupoprodajne cene.

Detaljne uslove i kompletnu ponudu možete pogledati na sajtu Republičke direkcije za imovinu, klikom OVDE.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "ČEKAJU SE PONUDE: Srbija prodaje 109 državnih vila i stanova"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.